1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeşilova geleceğini düşünüyor
Yeşilova geleceğini düşünüyor

Yeşilova geleceğini düşünüyor

Bu yıl yeniden İkinci Lig’de mücadele edecek olan Alsancak Yeşilova, futbolcu alt yapısına yatırım yapmaya başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun yıllar önce Süper Lig’e kadar yükselme başarısı gösteren, ancak yaşadığı sorunlar nedeni ile kendini bir anda Yükselme Ligi’nde bulan Alsancak Yeşilova, yeniden yükseldiği İkinci Lig’de aynı hataları yapmamak için futbolcu alt yapısına yatırım yapmaya başladı.
Alsancak Yeşilova Spor Kulübü’nün alt yapı antrenörü olan Erhan Konuksal, kulübün şu anki yapısı ile bile futbolcu anlamında gelecek 20 yılı garanti altına alınmış olduğuna dikkat çekti.

80’in üzerinde futbolcu
Yaşları 7 ile 11 arası 80’in üzerinde futbolcu grubunun bulunduğunu belirten Alsancak Yeşilova Alt Yapı Antrenörü Erhan Konuksal, bölge halkından çok büyük destek gördüklerini söyledi. Bu yıl yeniden İkinci Lig’de mücadele edeceklerinin altını çizen Konuksal, kurallar gereği A2 takımını kurarak faaliyete geçirdiklerini, daha da önemlisi son iki yıldır yapılan çalışmalarla Alsancak Yeşilova Kulübü’nün tüm yaş kategorilerinde mücadele edecek futbolcuları ve kurulmuş takımları olduğunu söyledi.

“Haftada 2 veya 3 gün idman yapıyoruz”
Alsancak Yeşilova’nın alt yapısını oluşturan yaş grupları ile ilgili olarak açıklamalar yapan kulübün alt yapı antrenörü Erhan Konuksal, “Cenk Şekeroğlu ile birlikte kulübün geleceğini hazırlıyoruz” dedi. Konuksal, “haftada 2 veya uygun olduğu zamanda üç gün çocuklarla bir araya gelerek çalışmalar yaptıklarını, imkan buldukları takdirde yaş grupları turnuvalarına da katıldıklarını” sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur