1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeşilova’dan inanılmaz rekor
Yeşilova’dan inanılmaz rekor

Yeşilova’dan inanılmaz rekor

Yükselme Ligi karşılaşmaları tüm hızıyla devam ederken 2’nci Grup’ta mücadele eden Alsancak Yeşilova tam 9 hafta sonra ilk kez kalesinde gol gördü

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yükselme Ligi karşılaşmaları tüm hızıyla devam ederken 2’nci grup’ta 7 puan farkla lider konumda bulunan Alsancak Yeşilova, ilk kez ligin 9’uncu haftasında kalesinde gol gördü. Yeşil beyazlılar, geçtiğimiz gün ligin 9’uncu hafta maçında Pınarbaşı’nı konuk etmiş ve karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. Bu sezon ilk kez bu maçta gol yiyen Yeşilova, ilk golünü ise Pınarbaşı’nda forma giyen başarılı oyuncu Hüseyin Topal’ın ayağından yedi.

660 dakika sonra
Yeşilova Yükselme Ligi’nde 660 dakika sonra kalesinde gol gördü. Şu ana kadar 53 gol atan Girne ekibi, kalesinde ise 2 gol gördü. Kalesini bu maça kadar kapatmayı başaran Yeşilova, en farklı galibiyetlerini Akdeniz ve Şirinevler deplasmanlarında aldı. Bu maçların ikisi de 10-0 sona erdi.  Pınarbaşı galibiyetiyle birlikte 24 puana ulaşan yeşil beyazlılar, namağlup hatta berabere kalmama ünvanını da korumaya devam ediyor. Yeşilova, bu haftasonunu ligde 7 takım bulunduğundan dolayı bay geçecek.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur