1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami harıl harıl çalışıyor
Yenicami harıl harıl çalışıyor

Yenicami harıl harıl çalışıyor

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa temsilcisi Yenicami yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor… Teknik Direktör Sedat Devecioğlu yeni sezon öncesi hazırlıklarını YENİDÜZEN’e anlattı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Yenicami’de keyifler yerinde. Siyah beyazlı takımın genç teknik direktörü Sedat Devecioğlu yeni sezon öncesi hazırlıklarıyla ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Oyuncuların şu ana kadarki antrenman performansından çok memnun olduğunu kaydeden Devecioğlu, “Sürekli sahada çalışıyoruz. Tüm futbolcular çok iyi çalışıyor ve bunu da bana hissettiriyor. Ciddi anlamda bu yıl çok farklı bir oyuncu grubum var.”diye konuştu.

“Güzel futbol izlettiren bir Yenicami arzuluyoruz”
Önümüzdeki haftadan itibaren antrenman sayısını haftada 6’ya çıkarmayı düşündüğünü ifade eden Sedat Devecioğlu, yeni sezonda önde basan, hücum oynayan, topu ayağında tutan ve güzel futbol izlettiren bir Yenicami takımı yaratmayı arzuladıklarını ifade ederek, skor avantajını erkenden elde edip oyun kontrolünü elde tutmayı benimseyeceklerinin altını çizdi.

“Ebuka etkili bir hücum oyuncusu”
Daha önce de belirttikleri gibi yerli transferine noktayı koyduklarını vurgulayan Sedat Devecioğlu, transfer için tüm enerjilerini yabancı oyuncuya çevirdiklerini aktardı. Geçtiğimiz hafta adaya getirdikleri Nijeryalı hücum oyuncusu John Okoye Ebuka’yı büyük bir aksilik olmazsa kadroda tutacaklarını kaydeden Devecioğlu, Ebuka’nın çok etkili bir hücum oyuncusu olduğunu ve bu yıl siyah beyazlı ekibe çok şey katacağına inandığını kaydetti.

İki Ganalı’dan biri geldi
Yabancı transferinde diğer yabancılarının da adaya geldiğini ifade eden Sedat Devecioğlu, Ganalı futbolcu Abel Manomey’in takımla idmanlara başladığını söyledi. Devecioğlu bir diğer Ganalı oyuncu Arthur Patrick’in de yarın adada olacağını ve bu iki oyuncuyu izledikten sonra takımdaki yabancı durumunun da netleşebileceğini ifade etti. Devecioğlu daha önce de belirttikleri gibi 2+1 yabancı haklarını kullanmayacaklarını ve iki yabancıyı takıma takviye edeceklerini söyledi.

“Kafamda kurduğum kadroyu oluşturdum”
Yenicami’de teknik adamlığa getirilirken kafasındaki oyuncu kadrosunun şu an elinde olduğunu kaydeden Sedat Devecioğlu, İbrahim Çıdamlı dışında istediği oyuncularla çalışacağını kaydetti. Çıdamlı’nın kariyerine Türkiye’de devam etme kararı verdiğini ve iyi ilişkiler içinde bunu saygıyla karşıladıklarını ifade eden Devecioğlu, “Sezon başında kafamda oluşturduğum kadroyu oluşturduk, her mevkide etkili oyuncularımız var.”dedi.

İlk maç Binatlı’yla
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımının sıkı çalıştığını belirten Devecioğlu, ilk hazırlık maçlarında geçen sezonun etkili takımlarından Binatlı ile karşılaşacaklarını belirtti. Genç teknik adam bu maçın 17 Ağustos Çarşamba günü Güzelyurt’ta oynanacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur