1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami gol çalıştı: 8-1
Yenicami gol çalıştı: 8-1

Yenicami gol çalıştı: 8-1

Son şampiyon Yenicami, Birinci Lig temsilcisi Hamitköy’ü gol yağmuruna tuttu

A+A-


 

Eren ŞİŞİK

Futbol Ligleri’nde geri sayım sürerken takımlar hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor. Bu bağlamda geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Yenicami ile Birinci Lig’e düşen Hamitköy karşı karşıya geldi. Yenicami’nin etkili oynadığı karşılaşma 8-1 siyah beyazlıların üstünlüğünde tamamlandı.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan son şampiyon Kenneth Ngwoke’nin yıldızlaştığı maçta Hamitköy’ü gol yağmuruna tuttu. Karşılaşmada Yenicami’nin yeni transferleri Esin Sonay ve Batshi Patrick de forma giydi.

Kenneth şov yaptı
Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri Kenneth Ngwoke (4), Esin Sonay (2), Hüseyin Sadıklar ve Halil Turan kaydederken, Hamitköy’de tek gol Hacı Mert Kutuğu’dan geldi. Yenicami’de özellikle Kenneth Ngwoke ve Batshi Patrick oynadığı futbolla beğeni kazanırken, genç kaleci Yusuf Yontar da kalesinde güven verdi.

Hamitköy’de yeniler oynadı
Öte yandan Hamitköy’de yeni transferler Galip Albayrak, Hüseyin Çıdamlı, Emre Türk, Anıl Giritli ve Celal Habeşoğlu da forma şansı buldu. Sezonu rakibine göre daha geç açan Hamitköy’de futbolcuların Yenicami’nin temposuna ayak uydurmakta zorlandığı gözlemlendi. Her iki takım da hazırlık karşılaşmalarına Cumartesi günü yapacakları karşılaşmalarla devam edecek.

Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur