1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ Slovakya deplasmanında
YDÜ Slovakya deplasmanında

YDÜ Slovakya deplasmanında

EuroCup’ta mücadele ettiği D Grubu’nda 4’te 4 yaparak grubu lider olarak tamamlamayı garantileyen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı, gruptaki beşinci maçında Slovakya deplasmanında Good Angels Kosice ile karşılaşacak.

A+A-

Karşılaşma bugün Angels Arena Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak. YDÜ daha önce konuk ettiği rakibini 70- 46’lık skorla mağlup etmişti. Good Angels Kosice’nin grupta iki galibiyeti iki de mağlubiyeti bulunuyor.

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, EuroLeague’te oynayan bir takımı yabana atmamak gerektiğini söyledi. Baş antrenör Kalaycıoğlu, “Daha önce konuk ettiğimiz ekibi iyi bir oyunla skoru ellilerin altında tutarak 70-46’lık skorla mağlup etmiştik. Ancak bu kolay bir maç olacağı anlamına gelmiyor. Onların da hedefi gruptan çıkmak. Başından itibaren iyi savunma yapıp oyunun kontrolünü elimizde tutmamız lazım ki oyunu yönlendirebilelim. EurcoCup’taki hedeflerimiz için bunu yapmak zorundayız. Kosice’nin Euroleague tecrübesini de yabana atmamak lazım. Avrupa’da önemli bir yere sahip ve güçlü bir takım. Ancak biz de güçlü ve iddialı bir takımız. Kupa hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah isteklerimizi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 795 defa okunmuştur