1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yaz dönemi sertifikaları verildi
Yaz dönemi sertifikaları verildi

Yaz dönemi sertifikaları verildi

Karabetça Spor Kulübü düzenlediği sertifika dönemi ile yaz dönemini tamamladı

A+A-

Karabetça Spor Kulübü’nün düzenlemiş olduğu yaz dönemi yüzme kursları Sertifika Töreni  Gönyeli’de Karabetça Spor Kulübü Havuzunda  geçtiğimiz Cumartesi  akşamı  gerçekleşti.

Karabetça Spor Kulübü Havuzu’ndaki Sertifika Töreni büyük bir katılım eşliğinde yapıldı.

Kulüp Başkanı Mert Karabetça yaptığı  konuşmasında  kursa katılan yaş gruplarının çocuklar ve yetişkinlere vermiş olduğu eğitimlerde, suya adaptayon, kendi kendine güven sağlama, suda kendini koruma, 4 stilde yüzme kursu  verildiğini söyledi. Ayrıca yüzmenin hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından yararlı olduğunu belirten Karabetça çocukların spor yoluyla çevresini tanıdığını, iletişim kurduğunu ve kendine güveninin arttığını dile getirdi. Psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi öğrendiğini söyleyen Karabetça, bu bakımdan ailelere çocuklarına yüzmeyi sadece yaz tatilinde yapılcak bir aktivite olarak değil yaşam boyu sağlıklı kalabilmenin yolu olduğunu dile getirdi

Karabetça Spor Kulübü kursiyerlerine, sertifikaları verildi. Ayrıca  lisanlı sporcularına  ve eğitmenlere de katkı belgesi takdim edildi.  Yaz dönemindeki yüzme kurslardan derlenmiş olan görüntüler ailelere projeksiyon gösterisi ile sunuldu. Yapılan kokteylin ardından tören son buldu.

 

Bu haber toplam 1005 defa okunmuştur