1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yasa amaca hizmet etmiyor”
 “Yasa amaca hizmet etmiyor”

“Yasa amaca hizmet etmiyor”

Futbol Kulüpler Birliği, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette sponsorluk yasasının yeniden ele alınmasını istedi.

A+A-

Yeni Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu, oluşturduğu yönetim kurulu ile birlikte çalışmaya başladı. Hafta içerisinde ilk toplantılarını yapan Futbol Kulüpler Birliği, kendilerine göre futbolun daha ileriye taşınması adına aldıkları kararları Futbol Federasyonu’na bildirirken, dün Kemal Köseoğlu başkanlığında bir heyet Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a ziyarette bulundu. Köseoğlu ve beraberindekiler kulüplerin içinde bulunduğu sorunları aktarırken, özellikle sponsorluk yasasının amaca hizmet etmediğini ve yeniden gözden geçirilmesi konusunda Serdar Denktaş’tan konunun ele alınmasını talep etti.

Denktaş, “yasayı yeniden ele alıp amaca hizmet eder duruma getireceğiz”
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kulüpler Birliği’nin ziyaretinden memnun olduğunu, aslında sorunların yıllardır aynı sorunlar olduğunu bildiğini, ancak ülkenin içinde bulunduğu durumunda etkisi ile bir türlü çözülemediğini vurguladı. Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı Kemal Köseoğlu ve ekibine başarılar dileyen Denktaş, kulüplerden özelde kendi sorunları ile ilgili, genelde ise ülke sporu ile projeler üretmelerini ve bu projelerin hayata geçmesi için siyasilere baskı yapmalarını talep etti. Denktaş ayrıca, kulüplerin isteği doğrultusunda sponsorluk yasasını yeniden ele alacaklarını ve amaca hizmet edecek şekilde düzenleyeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur