1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova’nın gözü ilk ikide
Yalova’nın gözü ilk ikide

Yalova’nın gözü ilk ikide

Birinci Lig’de lider Girne Halk Evi’ni mağlup ederek zirve yarışının daha da heyecanlı olmasını sağlayan Yalova, gözünü Dumlupınar maçına çevirdi. Teknik direktör Gökmen Davutoğlu ilk iki hedefleri doğrultusunda Dumlupınar’ı mağlup etmeleri gerektiğini be

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig’in 14’üncü haftasında lider Girne Halk Evi’ni deplasmanda Ali Özbahar ve Muammer Tip’in golleriyle 2-0 mağlup eden Yalova, gözünü bu hafta sonundaki Dumlupınar maçına çevirdi. Sarı lacivertlilerin, teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, hem galibiyeti, hem de bu haftaki Dumlupınar karşılaşmasını değerlendirdi. Davutoğlu, rakipleri Girne Halk Evi’ni yarışın başında yendiklerini ve ikili averajı eline geçirdiklerini söyledi. Girne Halk Evi gibi bir takımı yenmenin kolay olmadığını ifade eden Davutoğlu, o maça bilinçli bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

Davutoğlu: “Dumlupınar’ı yenmek zorundayız”

Birinci Lig’in 15’inci haftasında Dumlupınar’ı konuk edecek olan Yalova, vakit kaybetmeden bu maçın hazırlıklarına başladı. Gökmen Davutoğlu, hafta sonunda Dumlupınar’ı Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında izleme fırsatı bulduklarını ve bu hafta karşılarında dirençli ve hırslı bir ekip olacağını söyledi. Davutoğlu, rakiplerinin iyi bir kadrodan oluştuğunu belirterek, bu maçı kazanmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi. Her takıma aynı şekilde hazırlandıklarını kaydeden teknik direktör Gökmen Davutoğlu, rakiplerinin adından çok, sahanın içinde oynadığı oyunu düşündüklerini ifade etti. Yalova, puan tablosunda Dumlupınar’ın 4 puan gerisinde 4’üncü sırada yer alıyor.

“Sıralamada ilk ikiyi hedefliyoruz”

Yalova teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, ikinci devrenin tüm takımlara hayırlı olmasını dilerken, her şeyin belli olacağı haftalara girmeye az kaldığını söyledi. Önlerinde uzun bir süreç olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, ligi en az 2’nci sırada tamamlayarak Play Off oynamadan Süper Lig’e direkt yükselen takımlardan biri olmayı hedeflediklerini ifade etti. Bunu başarmanın istikrarla olacağını düşünen tecrübeli teknik adam, kendileri için çok fazla puan kaybetmeden bir devre geçmesini temenni etti.

Behiç Kum Fizik tedaviye başlayacak

Sezon başından bu yana sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Behiç Kum, geçtiğimiz haftalarda yine ameliyat olmuştu. Davutoğlu bu oyuncu hakkında da konuşarak, başarılı oyuncuyu şanssızlıkların bir türlü bırakmadığını söyledi. Behiç’in Önümüzdeki günlerde fizik tedaviye başlayacağını aktaran Davutoğlu, sonrasında oyuncunun salonda çalışacağını ifade etti. Bu sürecin 20-25 gün olabileceğinin altını çizen Davutoğlu, ikinci devrenin ortalarında oyuncuyu takımda görmeyi ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur