1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Y.Boğaziçi geçilmiyor: 2-2
Y.Boğaziçi geçilmiyor: 2-2

Y.Boğaziçi geçilmiyor: 2-2

Bostancı Bağcıl kendi sahasında Yeni Boğaziçi ile 2-2 berabere kaldı

A+A-

Çilen Ulusoy

K-Pet Süper Lig’in 19’uncu haftasında Bostancı Bağcıl kendi sahasında Yeni Boğaziçi ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ekip maçta 2 kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü maç sonuna taşıyamadı. Bostancı Bağcıl’ın gollerini Amani ve Raif kaydederken, Y.Boğaziçi’nin golleri Diallo ve Türker filelere gönderdi. Ligde son olarak 12’nci haftada mağlup olan Y.Boğaziçi, yenilmeme serisini 7 maça çıkardı.

Önemli anlar
Dk.9 Gelişen B.Bağcıl atağında Devrim ceza sahasına ortaladı. Müsait pozisyondaki Amani’nin vuruşunda top dışarı gitti.
Dk.26 Y.Boğaziçi gole yaklaştığı andı. Mehmet Çil soldan ceza sahasına girdi. Vuruşunu kaleci Türkkan çeldi. Dönen topa Adem vurdu. Top üstten dışarı gitti.
Dk.30 Amani ceza alanı içinde Mehmet Sakallı tarafından düşürülünce B.Bağcıl bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Amani takımını öne geçirdi: 1-0
Dk.45+2 Allen sağdan ceza sahasına girdi. Vuruşunda top ters köşeden dışarı gitti.
Dk.45+5 Y.Boğaziçi yine Allen ile geldi. Topu ceza sahası içerisinde müsait pozisyondaki Mehmet Çil ile buluşturdu. Vuruşunda top dışarı gitti.
Dk.54 Adem’in pasında Mehmet Barkınay ceza alanına girer girmez vurdu. Kaleci Türkkan kornere çeldi. Köşe atışını Adem kullandı. Ahmet Zaifoğlu’ndan seken topa Mehmet Sakallı sert vurdu. Kaleci Türkkan Y.Boğaziçi’ne yine geçit vermedi.
Dk.57 Yeni Boğaziçi’nin beraberlik golü geldi. B.Bağcıl savunmasında Zihni’nin ıskaladığı top Diallo’nun önünde kaldı. Sert vuruşunda top filelere gitti: 1-1
Dk.63 Kaan savunmadan aldığı topu rakip yarı sahasına kadar götürdü. Savunmanın arkasına attığı topla buluşan Traore topu ayağından fazla açınca B.Bağcıl net bir pozisyonu değerlendiremedi.
Dk.64 Savunmadan seken topu Raif düzeltti. Sol çaprazdan çok güzel vurdu ve top Y.Boğaziçi ağlarıyla buluştu: 2-1
Dk.76 Traore götürdüğü topu solda müsait pozisyondaki Amani’ye gönderdi. Amani’nin vuruşu önce kaleci Ersoy’dan sonra da üst kale direğinden dışarı gitti.
Dk.79 Sağdan kale içerisine yapılan ortada kaleci Türkkan hatalı çıktı. Kendi arkadaşı ile çarpıştı. Boşta kalan topa sonradan oyuna giren Türker kafayı vurdu ve Y.Boğaziçi’nin beraberlik golünü kaydetti: 2-2

Fotoğraflar: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur