1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üyeler çözüm arayacak
Üyeler çözüm arayacak

Üyeler çözüm arayacak

Çetinkaya’nın durumu ile ilgili camianın ileri gelenleri Cumartesi oynanacak Gönyeli maçı öncesi kulüp lokalinde toplanarak çözüm üretmeye çalışacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde sözü geçen bir grup üye, Cemal Bulutoğlulları’nın kulüp başkanlığından istifasının ardından üst üste yapılan genel kurul toplantılarında başkan adayı çıkmaması üzerine kulübün bu kötü gidişine dur demek için son defa toplanıyor. Cumartesi saat 12.00’de kulüp binasında toplanacak olan üyeler, görüş alış verişine bulunduktan sonra Gönyeli maçının saatine kadar kulüple ilgili kararlar üretip karşılaşmayı izlemeye gidecek.

Önce mali konu, sonra başkan adayı
Cumartesi günü üyeler nezdinde yapılacak olan toplantıda, masaya önce kulübün mali yapısı ortaya konulacak ve bu mali yapı ile ilgili neler yapılabileceği tartışılacak.
Mali konuda üyeler gerekli anlaşmayı sağlandığı takdirde 26 Kasım akşamı yapılacak olan genel kurulda başkan olacak olan kişiyide belirleyip, tüm üyelerle birlikte Çetinkaya - Gönyeli maçını izlemeye gidecekler.

Erülkü: “Aday değilim, ancak olabilirim”
Çetinkaya kulüp başkanlığı için adı geçen iş insanı Meriç Erülkü, adaylık konusunda adının geçmesinin dedikodu olduğunu dile getirdi. Erülkü “Şu ana kadar adaylığım sadece dedikodudan ibarettir” dedi. Erülkü “Cumartesi günü yapılacak toplantı sonrası üyelerin ortaya koyacakları irade doğrultusunda hareket edip kulübün kötü gidişine son demek için her şeyi yapmaya hazırım” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1292 defa okunmuştur