1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üst düzey güvenlik önlemi
Üst düzey güvenlik önlemi

Üst düzey güvenlik önlemi

Yenicami, bugün oynayacakları GAÜ Çetinkaya karşılaşması öncesi yönetim kurulu imzası taşıyan bir açıklama yaptı. Lefkoşa Derbisi’nin güzelliklerinin yaşanması ve futbolcuların Fair Play ruhundan taviz vermeden mücadele etmelerini temenni eden açıklamada,

A+A-

Açıklama

Yapılan açıklama şöyle: “K-Pet Süper Lig’de mücadele eden Yenicami Ağdelen Kulübü olarak uzun süren bir mücadelenin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız . Bu süreçte gerek futbolcularımız, gerek yöneticilerimiz, gerekse antrenörlerimiz bu sezon büyük özveri göstermişlerdir. Sezonun son maçını ezeli rakibimiz ebedi dostumuz GAÜ - Çetinkaya Spor Kulübü ile oynamanın heycanını yaşadığımız bu günlerde bazı konularda spor camiasını bilgilendirmek istiyoruz.
Öncelikle tüm futbol ve sporseverlere Lefkoşa Derbisi’nin güzelliklerini yaşamasını temenni eder futbolcularımızın ve rakip futbolcuların herhangi bir sakatlık yaşamadan maç süresince Fair Play ruhundan taviz vermeden mücadele etmelerini dileriz.”

“Çetinkaya’ya 100 kişilik yer ayrılmıştır”
“Oynanacak şampiyonluk maçı öncesi statta güvenlik önlemlerini sağlamak ve kaliteli bir futbol mücadelesi izlemek adına bir dizi tedbirler alınması kaçınılmazdır. Kulübümüz, alınan tüm önlemleri GAÜ-Çetinkaya Spor Kulübü ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile paylaşmıştır. Bu önlemleri spor kamuoyu ile de paylaşmak istiyoruz. Şht Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, stat kapasitesinin düşük olmasından dolayı ev sahibi olarak, kendi seyircilerimizin yer bulabilmesi bizim önceliğimizdir. Bu sebepten rakibimiz GAÜ Çetinkaya Kulübüne 100 kişilik bir yer ayrılmıştır.” 
Maçı izlemeye gelecek olan ve Yenicami veya GAÜ Çetinkaya seyircisi harici tarafsız sporseverler, taraftarı olduğu takımın forma, atkı veya simgesini taşıyan herhangi bir malzeme ile geldikleri takdirde güvenlik sebebiyle sahaya alınmayacaktırlar.”

“Bilet fiyatları aynıdır”
Polis Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerde üst düzey güvenlik önlemleri alınmıştır.
Sahaya alkollü gelen kişiler tespit edilmesi durumunda stada girmeyecektir. Giriş kapısında polis tarafından üst araması yapılacak ve türbinlere patlayıcı, yanıcı madde sokmaya çalışan şahıslar sahaya alınmayacaklalardır. Taraftarlarımız,misafir takım taraftarları ve tüm spor kamuoyunun bilmesini isteriz ki Yenicami kültüründe güncel koşuları fırsat bilip rant elde etme düşüncesi yoktur. Özellikle son günlerde bilet fiyatları ile ilgili çıkan dedikodu ve spekülasyonlara itibar etmemenizi rica ederiz. Bilet fiyatları sezonun ilk maçında olduğu gibi son maçında da 15 Türk Lirası olacakdır.”

“Yenicami, kazanmak için mücadele edecektir”
Yenicami Ağdelen Kulübü taraftarları, sporcuları ve yöneticileri ligin birinci maçından itibaren yaşadığı futbol aşkını, heycanını ve azmini ligin son maçında da gösterecektir. Futbolcularımız sahaya gelen tüm spor severlere kendilerininen güzel oyunlarını sergileyecek ve kazanmak için mücadele edecektir.”

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur