1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Umarım aynı başarıları yakalarız”
“Umarım aynı başarıları yakalarız”

“Umarım aynı başarıları yakalarız”

Lefke’nin yeni teknik direktörü Bülent Aytaç, son üç yılda kulübün elde ettiği başarıları yakalamak için yola çıktıklarını belirtti

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Lefke’de takımın başına getirilen Teknik Direktör Bülent Aytaç “Umarım geçmiş yönetim ve teknik heyetin yakaladıkları başarıları biz de başarırız” dedi. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Bülent Aytaç, son üç yıldır Kıbrıs Türk futboluna damgasını vuran, başarılı bir takımı aldığını hatırlatarak sorumluluklarının büyük olduğunu ve bunun bilincinde olduğunu söyledi.
Teknik direktör Toygar Davulcu’nun ardından güvenecekleri bir teknik adam olarak kendisinin seçilmesinden dolayı teşekkür eden Aytaç, yeni başkan Mehmet Akaçalı ve yönetim ile yaptığı görüşmede onların da zor bir görevi aldıklarını kendilerine ilettiğini dile getirdi.

Aytaç: “Zor bir süreç bizi bekliyor”
Zor bir sürecin kendilerini beklediğini aktaran Aytaç “Bu bağlamda daha önceki başaryı gölgede bırakmama adına yönetim, teknik heyet olarak bizler ve futbolcu kardeşlerimiz çalışarak bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz” dedi. Yönetim kurulu ile ilk toplantısında antrenörlük hayatında ilk kez bu kadar kalabalık bir yönetici topluluğu gördüğünü söyleyen Aytaç “Çok istekli ve arzulu bir yönetimimiz var. Umarım uyum içerisinde çalışarak kulübü ileriki yıllarda da daha başarılı bir noktaya getiririz” şeklinde konuştu.

21 Temmuz’da sahada
Kendi çalışma programına göre sezon öncesi hazırlık döneminde 1 hafta – 10 gün gibi bir aksama olacağını, çünkü çalıştırdığı takımlarda genellikle 20 Haziran gibi çalışmalara başladığını belirten Aytaç, kulüp başkanı ve yöneticilerin futbolcularla görüşüp anlaşma sağlandıktan sonra ay sonunda takımla birlikte salon çalışmalarına başlamak istediğini belirtti. Aytaç, Temmuz ayının 21’inde de sahaya ineceklerini, sonraki süreçte de basamak basamak ilerleyeceklerini aktardı.

Futbolcuların durumu
Takımdan gitmesi söz konusu olan futbolcuların durumu ile ilgili görüşünü sorduğumuz Aytaç, yönetimle yaptığı toplantıda kadronun iyi bir kadro olduğunu ancak derinliği olmadığını söylediğini belirtti. Mevcut kadroyu muhafaza ederek birkaç transferle derinliği arttırdıkları takdirde geçmiş yıllara oranla daha başarılı olabileceklerini düşündüğünü ve bu konuda yönetimle hem fikir olduklarını belirten Aytaç, 3-4 futbolcularında sıkıntı olduğunu bildiğini kaydetti.

“Kasım’ın talipleri var”
Futbolcuların bazıları ile görüştüğünü ve giderilmeyecek bir sıkıntı olmadığını söyleyen Bülent Aytaç, özellikle Kasım’ın ayrıma niyeti olduğunu belirtti. Genç bir yetenek olduğunu ve taliplerinin olduğunu söyleyen Aytaç, kendisine sağ duyulu davranmasını ve doğru karar vermesini ilettiğini kaydetti. Diğer futbolcularla görüşmelerin başladığını, varılacak anlaşmalarla futbolcuların çalışmalara kafalarının temiz başlamasını temenni ettiğini belirtti.
Aytaç sözlerinin sonunda ilk kez çalışacağı Lefke’de Toygar Davulcu’nun ve geçmiş yönetimin yaptıklarının ortada olduğunu, bu bayrağı şimdi kendilerinin aldığını ve aynı başarıyı yakalamak için çalışacaklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 1211 defa okunmuştur