1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ülkü Yurdu rüzgârı esiyor
Ülkü Yurdu rüzgârı esiyor

Ülkü Yurdu rüzgârı esiyor

K-Pet İkinci Lig’de oynadığı üç maçı farklı skorlarla kazanarak liderlik koltuğuna oturan Baf Ülkü Yurdu sezona çok iyi bir başlangıç yaptı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’de oynadığı üç maçı farklı skorlarla kazanarak liderlik koltuğuna oturan Baf Ülkü Yurdu sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Rakip fileleri 3 maçta 15 kez havalandıran kırmızı yeşilli ekip kalesinde sadece 1 gol gördü
Geçtiğimiz sezon Birinci Lig’e veda eden Baf Ülkü Yurdu’nda teknik direktör Cenk Berkalp ilk 3 haftada çok iyi futbol oynadıklarını, takımlarının yerinin kesinlikle bu lig olmadığını ifade etti

Rahat kazanılan 9 puan
K-Pet İkinci Lig’de lider koltuğunda bulunan Baf Ülkü Yurdu, yeni sezona büyük hedeflerle başladı. Ligin ilk haftasında Ortaköy’ü konuk eden Ülkü Yurdu, rakibini 3-0 mağlup etti. 2’nci hafta Gaziköy deplasmanına giden kırmızı – yeşilliler, 5-0’lık galibiyet alarak taraftarlarına bayram hediyesi verdi. Son olarak geçen hafta Akova’yı Güzelyurt Zafer Stadı’nda ağırlayan güçlü ekip, rakibini evine 7-1’lik ağır mağlubiyetle göndermeyi başardı.

Son sezonların en iyisi
K-Pet İkinci Lig’de geride kalan 3 haftada rakip fileleri 15 kez havalandıran Baf Ülkü Yurdu, kalesinde sadece 1 gol gördü. K-Pet İkinci Lig’in son iki sezona bakıldığında 2012-13 sezonunda ligin Doğu Grubu lideri Geçitkale, 3 haftada 7 puan toplamış, Batı Grubu lideri Denizli ise 9 puan toplamış, sadece 4 gol atabilmişti. Ligde 2013-14 sezonuna bakılığında ise, 3 karşılaşma sonrası 9 puanı bulunan Görneç 12 gol kaydedip, kalesinde 2 gol görmüştü.

Berkalp: “Tüm maçlarımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz”
Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Cenk Berkalp, ilk 3 haftayı ve hedeflerini YENİDÜZEN’e anlattı.  Teknik Direktör Cenk Berkalp, ilk 3 haftada çok iyi futbol oynadıklarını, Ülkü Yurdu’nun yerinin kesinlikle bu lig olmadığını ifade etti. Karşılaşacakları Doğancı maçını da yorumlayan Berkalp, iyi hazırlandıklarını, haftayı 4 idmanla kapattıklarını söyledi. Eksik oyuncularının olmadığını da söyleyen deneyimli hoca, Doğancı’nın bir an önce toparlanmasını temenni etti. Son olarak genel bir değerlendirme yapan tecrübeli hoca, bütün maçlara 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirtti.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur