1. HABERLER

  2. SPOR

  3. UKÜ ve Levent iyi başladı
UKÜ ve Levent iyi başladı

UKÜ ve Levent iyi başladı

Hentbolda Yıldızlar Ligi’nin tamamlanmasının ardından, Gençler Ligi önceki akşam oynanan genç kızlar maçları ile start aldı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Hentbolda Yıldızlar Ligi’nin tamamlanmasının ardından gözler geçtiğimiz Perşembe akşamı başlayan Gençler Ligi’ne çevrildi.
Genç Kızlarda beş, genç erkeklerde ise altı takımın mücadele edeceği lig çift devreli ve deplasmanlı olacak şeklinde oynanacak.  Oynanacak olan maçların sonunda ilk dörde kalan takımlar Play-off müsabakaları yapacak.
Genç Kızlar’da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Şahlan Spor ve Levent Spor takımları mücadele edecek.
Genç erkeklerde ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Yükseliş, HİSDER, Darbaz ve Mağusa Gençlik Akademisi (MGA) takımları karşı karşıya gelecek.

Zorlu maçın galibi UKÜ
CIU Arena’da oynanan ligin ilk karşılaşmasında Levent Spor rakibi, DAÜ’yü otuz bir sayı farkla 34-3 mağlup ederken, UKÜ de güçlü rakibi YDÜ’yü 29 -21 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan UKÜ, maçı baştan sona üstün götürdü.
Hentbol Genç Kızlar Ligi’ne 24 Aralık Çarşamba akşamı Lefkoşa Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda oynanacak olan YDÜ – DAÜ ve UKÜ Arena’da oynanacak olan UKÜ – Şahlan maçları ile devam edilecek.

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur