1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ufuk’a Çetinkaya kancası
Ufuk’a Çetinkaya kancası

Ufuk’a Çetinkaya kancası

Bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan kaleci Ufuk Şimşek’e MTG’nin ardından GAÜ Çetinkaya da talip oldu

A+A-


 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de şampiyonluğu son hafta kaptıran GAÜ Çetinkaya kaleci transferi için düğmeye bastı. Sarı kırmızılıların bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan ve geçen sezon küme düşen Bostancı Bağcıl’da iyi maçlar çıkaran Ufuk Şimşek’in transferi için çaba sarf ettiği öğrenildi.

Kaymaklı’nın Genel Kurulu bekleniyor
Kaleye uzun yıllar kaleyi koruyacak genç bir isme emanet etmek isteyen GAÜ Çetinkaya’nın 22 yaşındaki kaleci için Küçük Kaymaklı’ya teklifini götürmesi bekleniyor. Küçük Kaymaklı’nın Genel Kurulu’nu bekleyen GAÜ Çetinkaya yönetiminin, Genel Kurul’un ardından Kaymaklı’dan resmen Ufuk’u isteyecek.

MTG de istiyor
Genç kaleciyi GAÜ Çetinkaya’nın yanı sıra, ligi şampiyon tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nün de istediği konuşuluyor. Her iki takımın da Ufuk’un bonservisi için genel kurul sonrası hareket etmesi beklenirken, Ufuk Şimşek’in tercihini hangi takımdan yana yapacağı merak konusu.

Baf Ülkü Yurdu’nun altyapısında yetişen Ufuk Şimşek, genç yaşına rağmen kısa sürede ‘A’ takımda forma şansı bulmuş ve burada gösterdiği performansla büyük takımların dikkatini çekmişti. Baf Ülkü Yurdu’ndan, Küçük Kaymaklı’ya transfer olan genç kaleci burada da forma şansı bulmayı başardı. Genç kaleci, Kaymaklı’nın kaleye Hasan Piro’yu transfer etmesinin ardından kiralık olarak Bostancı Bağcıl’ın yolunu tutmuş ve burada takımının küme düşmesine rağmen iyi maçlar çıkarmıştır.

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur