1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türkkan Mormenekşe kıskacında
Türkkan Mormenekşe kıskacında

Türkkan Mormenekşe kıskacında

Mormenekşe transferde K.Kaymaklı’dan ayrılması gündemde olan Türkkan Delideniz’i kadroya katma hedefinde

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Doğu temsilcisi Küçük Kaymaklı’dan ayrılma kararı alan Türkkan Delideniz ile temasa geçti. Birçok takımın kadrosuna katmaya çalıştığı başarılı file bekçisinin kararını önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor. Transferde devreye teknik adam Eralp Şerifoğlu girdi. Türkkan’ın yanı sıra Can ve Mustafa da gündemde.

Eralp Şerifoğlu devrede
Mormenekşe’de geçtiğimiz sezon kaleyi koruyan Devrim’in futbolu bırakmasının ardından kaleci arayışlarında gözler Küçük Kaymaklı file bekçisi Türkkan Delideniz’e çevrildi. Hasan Piro transferi sonrası Küçük Kaymaklı ile yolları ayırma kararı alan Türkkan’ı özellikle teknik direktör Eralp Şerifoğlu’nun çok istediği ve oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Türkkan Delideniz geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’ya Cihangir’den transfer olmuş fakat zaman zaman performansı eleştiri almıştı. Milli kaleciyle Yeniboğaziçi ve Gençler Birliği takımlarının da ilgilendiği konuşuluyor.

Can ve Mustafa Tekpınar’ı istiyor
Teknik direktör Eralp Şerifoğlu’nun istekleri doğrultusunda transfere hız veren Mormenekşe’de teknik adamın Türkmenköy’den eski öğrencileri Can Özsoy ve Mustafa Tekpınar için de çalışmalar hız kazandı. Geçen sezon bu iki oyuncunun bölgesinde sıkıntı yaşayan doğu temsilcisi Can ve Mustafa ile bu boşluğu doldurma niyetinde. Her iki oyuncunun da serbest transfer hakkı bulunuyor.

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur