1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tesis için geri sayım
Tesis için geri sayım

Tesis için geri sayım

KTFF, Sınırüstü bölgesinde kendisine 2011 yılında tahsis edilen arazi içerisine yapmayı planladığı “Ahmed Sami Topcan Kamp ve Eğitim Merkezi” için çalışmalarını hızlandırdı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) 2011 yılında Sınırüstü bölgesinde tahsis edilen araziye kamp ve eğitim merkezi yapılması için çalışmalar hız kazandı. Ahmed Sami Topcan’ın adının verileceği ve içerisinde birçok şeyin bulunacağı Kamp Ve Eğitim Merkezi’nin projesi şekillenmeye başladı. Projenin 2 ay içerisinde tamamlanarak tesisin temelinin atılması planlanıyor. 2011 yılında İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı tarafından KTFF’ye verilen 98 dönümlük arazi içerisinde yapılması planlanan ve Ahmed Sami Topcan’ın isminin verileceği Kamp ve Eğitim Merkezi projesi ile ilgili olarak KTFF üç boyutlu çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

İçerisinde yok yok
Bünyesinde birçok şeyi barındıracak olan Ahmed Sami Topcan Spor ve Eğitim Merkezi’nde 3 futbol sahası yapılması planlanıyor. Tesite ayrıca kapalı yüzme havuzu ile fitness merkezleri, yürüyüş ve koşu parkurlarının yanı sıra 500 kişilik yemek salonu bulunacak. Dört kat yapılması planlanan tesiste ilk etapta 2 kat yapılacak. Her bir katta 40 kişiin konaklayabileceği tesis daha sonra 160 kişi kapasitesine çıkarılacak. KTFF, projeyi 2 ay içerisinde tamamlayarak hemen temel atma işlemine geçmeyi planlıyor.

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur