1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taksim sahası yeşerdi ama...
Taksim sahası yeşerdi ama...

Taksim sahası yeşerdi ama...

Çetinkaya’nın kullanımında olan Taksim Sahası yeşerdi ama sarı kırmızılılar antrenman yapacak saha ve uygun zaman bulamıyor. Bir süre önce, sahadaki kuru otlardan kurtulmak için yakılan saha zemini daha sonra yeniden ekilerek yeşermeye başladı ancak bu ke

A+A-

Necmi Belge

Kıbrıs Türk futbolunun efsane takımı Çetinkaya bu sezon saha sorunu yaşıyor. Bir süre önce, sahadaki kuru otlardan kurtulmak için yakılan saha zemini daha sonra yeniden ekilerek yeşermeye başlarken, bu kez de 19 Eylül tarihinde Taksim Stadı’nda Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurulu (KKTOK) ile Cyprus Automobile Association (CAA) işbirliği ile düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonası’nın bir etabına takıldı.

Zaten, saha zeminin hazır olmaması nedeniyle, göçebe gibi antremanlarını Spor Dairesi’nin tahsis ettiği uygunsuz saatlerde yapan Çetinkaya, yeni sezona büyük bir mağduriyet içerisinde hazırlanmaya devam ediyor.

Özdağ: “Antrenman yapacak saha sıkıntısı yaşıyoruz”

Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Çetinkaya Sporcu ve Tesisler Sorumlusu Mehmet Özdağ, antrenmanlar konusunda çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını açıkladı.

Özdağ, sahanın yanmasının ardından, yeniden ekilmesi ile antrenmanları tam kendi sahalarında yapmaya hazırlanırken, kendilerinin de kulüp olarak onay verdikleri uluslararası rallinin ortaya çıktığını söyledi.

Taksim Sahası’na parkur kuruldu

Bu ralli sırasında, sahanın Güney Kıbrıs’a yakın bölümünde biri gidiş olmak üzere, iki rampa hazırlandığını ve sahanın surların altındaki bölümüne ayrı bir yol açılacağını belirten Özdağ, 65 arabanın sekiz kilmotrelik parkurun bir kısımı olan Taksim Stadı’ndan dört kez giriş, çıkış yapacağını açıkladı.

Bu durumda, Spor Dairesi’nden saha mağduriyetlerinin giderilmesini talep ettiklerini ileri süren Özdağ ancak Spor Dairesi’nin kendilerine uygun olmayan hatta mevsim itibarıyle çok sıcak olan örneğin, saat 15.30’da antreman sahası tahsis ettiklerini belirtti.

Konuyu iletmek istedikleri Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nun Başkan Cemal Bulutoğluları ile kendisinin telefonlarına çıkmadığını iddia eden Özdağ, ralli sonu sahanın yeniden düzenlenmesi için söz veren Spor Dairesi Müdürü’nün, bu duyarsız davranışlarından sonra, mağduriyetlerinin giderileceği konusunda şüpheli olduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 3216 defa okunmuştur