1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Takımla birlikte olmayı seviyorum”
“Takımla birlikte olmayı seviyorum”

“Takımla birlikte olmayı seviyorum”

Süper Lig ekibi Türk Ocağı’nda Başkan Fahri Altınör YENİDÜZEN’e özel açıklamalarda bulundu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör, geçen sezon çıkış yakalayan takımın kadrosunu yüzde 90 tuttuklarını ve Salih Say dışında direkt oynayan oyuncularını kaybetmediklerini kaydetti. Eksiklerin yerine de transfer yaptıklarını ifade eden Altınör,  “İlk haftada aldığımız Doğan Türk birliği mağlubiyeti bizde çöküntüye sebep oldu. Bunun akabinde de Değirmenlik maçına iyi konsantre olamadık ve buradan da mağlubiyetle ayrıldık.”dedi. Bu maçların ardından geçen iki haftada teknik direktör krizi yaşadıklarının altını çizen Altınör, “Değirmenlik maçı sonrası teknik direktörümüz Rıza Erseven’in devam edip etmeyeceği belirsizdi. Bizim açımızdan sıkıntı yoktu ama hocamız bırakmak istiyordu. Bu oyunculara da yansıdı ve oyuncular da motivasyonsuz bir duruma düştü. Biz teknik heyetimizle iyi ayrıldık.”dedi.

“İnancınız yoksa hiçbir şey olmaz”
Bir takımın başarılı olması için öncelikle inançlı olmak zorunda olduğunu kaydeden Fahri Altınör, “Oynayan takım yoktur, kazanan takım vardır. Bir takım önce arkadaşlarına, yöneticilerine, teknik ekibine ve camiasına inançlı olmalı. İnançlar yitirildiği zaman bu tüm takıma yansır. İstediğiniz kadar transfer yapın takımınız inançsızsa hiçbir şey olmaz.”diye konuştu.

“Kendimizi şampiyon adayı olarak görmedik ama…”
Sonuç olarak takımın havasını kaybettiğini ve bu süreçte de Mehmet Bolkan ile anlaşmaya vardıklarını kaydeden Fahri Altınör, “Mehmet Hoca yapımızı çok iyi bilen biri. İlk etapta camianın Mehmet Bolkan’a karşı tepkisi oldu. Zira eski başkan Mustafa Şener döneminde antrenörlüğe getirilmiş ve orada yaşanan anlaşmazlıklardan sonra takımdan ayrılmıştı. Mustafa Şener ile de mahkemelik olmuştu.”dedi. Geçen ilk 4 haftanın kendilerine bazı şeyleri gösterdiğini kaydeden Fahri Altınör, “İlk haftalar bizi etkiledi ama lig uzun bir maraton ve bunun bilincindeyiz. Bu ligde herkes herkesi yenebilir, ortada giden bir lig ve kopmalar çok zor yaşanacak. Biz kendimizi şampiyon adayı olarak hiçbir zaman görmedik ama gizliden gizliye de bu takım iyi şeyler yapabilir diyorum. Çünkü o potansiyelimiz var. Biz hava yakalarsak her şey olur.”diye konuştu.

“Ocak’ta arkadaşlık yüce noktada”
Fahri Altınör kendi takımının en büyük özelliğinin birliktelik ve arkadaşlığın yüce noktada olduğunu ifade ederek, “Farklı karakterlerde değil, aynı karakterdeki oyunculardan oluşan bir kadromuz var.”dedi. Kendisinin kulüp başkanlığını çok sevdiğini ve bu işi severek yaptığını kaydeden Altınör, “Ben iyi vakit ayırıyorum. Her şeyimi veriyorum ve bunun sonucunda da maçlara geldiğimde keyif alıyorum. Kısacası bu takımla birlikte olmayı seviyorum. “dedi.

“Bu ligde şampiyon olmak kolay”
Fahri Altınör, bu ligde şampiyonluk yaşamanın çok kolay olduğunu ifade ederek, “Şampiyonluk önemli değil, önemli olan devamlılığı sağlamaktır. Biz istersek şampiyon oluruz, ancak dediğim gibi devamlılığı yoksa bir anlamı olmaz. Bu yıl belki yukarıyı zorlarız, kupada da bir şeyler yaparız ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki önümüzdeki yıl şampiyonluğun en büyük adayıyız.”diye konuştu.

“Doğan-Ocak derbisi bu ligin en büyük derbisidir”
Son olarak futbolun bir eğlence olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizen Altınör, “Herkes kendi takımına, ligine sahip çıksın. Bunun için çok uygun bir ortam var.”dedi.

Doğan Türk Birliği ile ilk hafta oynadıkları maçı da değerlendiren Fahri Altınör, “Doğan maçında bir kulüp başkanı olarak çok heyecanlandım. O saha son yıllarda böyle bir şey yaşamadı.”dedi. Doğan Türk Birliği-Türk Ocağı derbisinin çok köklü bir derbi olduğunu aktaran Altınör, “Doğan-Ocak derbisi bu ligin en büyük derbisidir. İkinci ve üçüncü derbiler yanına bile yanaşamaz.”dedi.

Bu haber toplam 1620 defa okunmuştur