1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper ralli hakkı ile devam
Süper ralli hakkı ile devam

Süper ralli hakkı ile devam

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2014’te mücadele eden yarışçılarımız önce mekanik arızalar nedeni ile ralliye veda etti ancak Süper ralli hakkından yararlanarak yarışın son gününde yarışmaya hak kazandılar

A+A-

 

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2014’te mücadele eden yarışçılarımız dün önce yaşadıkları mekanik arızalar nedeni ile ralliye veda etmek zorunda kaldılar. Ancak daha sonra Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Başkanı Hasan Macila sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ile yarışmacılarımızın Süper Ralli hakkı ile bugün koşulacak son yarış gününde yollarda olacağını duyurdu.
Macila ilk olarak yarışın ikinci gününde yarışçılarımızın mekanik arızalar nedeni ile yarışa veda ettiklerini açıkladı. Macila dünkü etaplar sonunda Sadık Bilgimer – Ahmet Buzlukçuoğlu ikilisinin yaşadıkları turbo sorunu nedeniyle, Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisinin yaşadıkları fern problemi nedeniyle yarışa veda ettiklerini belirtti. Akşam saatlerinde yaptığı açıklamada Macila yarışçıların Süper Ralli hakkı ile yarışa devam edecekleri müjdesini duyurud. CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2014 bugün koşulacak etapların ardından tamamlanacak.

Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur