1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sultangazi Erdoğan’ı istiyor
Sultangazi Erdoğan’ı istiyor

Sultangazi Erdoğan’ı istiyor

Bir süreden beridir Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sultangazispor futbol takımı ile idmanlara çıkan Küçük Kaymaklı’nın genç futbolcusu Erdoğan Murat, bugün yöneticilerle masaya oturacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Kıbrıs Türk Futbolu’nun ve Küçük Kaymaklı’nın yetiştirdiği genç futbolculardan Erdoğan Murat, Malatyaspor’da denendikten sonra, şimdi de İstanbul bölgesi takımlarından Sultangazispor ile idmanlara çıkıyor. Bir süreden beridir çıktığı Sultangazispor antrenmanlarında yöneticilerin beğenisini kazanan genç futbolcu bugün yönetimle bir araya gelecek. Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Sultangazispor yöneticileri ile akşam saatlerinde masaya oturması beklenen Erdoğan Murat’ın kendisini Sultangazi’li yapan imzayı atması bekleniyor.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun organize ettiği A2 liglerin Küçük Kaymaklı adına gol kıralı ünvanına da ulaşan Erdoğan Murat, futbol yaşantısını Türkiye’de sürdürmek istediğini ailesine de bildirdi.

Baba yalnız bırakmadı
Küçük Kaymaklı’nın eski futbolcularından Metin Murat, oğlunun böylesi önemli bir kararda yalnız bırakmamak için bu sabah İstanbul’a gitti. Erdoğan Murat’ın babası Metin Murat, İstanbul’a gitmeden önce Sultangazi yöneticileri ile görüşerek oğlu hakkındaki olumlu düşüncelerini aldıktan sonra oğlunun yanına gitti. Metin Murat, oğlu Erdoğan ve yöneticiler ile bir kez daha görüşerek birlikte son kararı vereceklerinin altını çizdi. Sultangazispor BAL Ligi 10’uncu grupta yer alıyor.

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur