1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spor alanında işbirliği
Spor alanında işbirliği

Spor alanında işbirliği

İmzalanan protokol çerçevesinde dernek üyeleri YDÜ Sağlık ve Kondisyon Merkezi’nden bu süre zarfında ücretsiz faydalanabilecek.

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Spor ve Kondisyon Merkezi arasında 1 yıllık süreyi kapsayacak bir protokol imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde dernek üyeleri YDÜ Sağlık ve Kondisyon Merkezi’nden bu süre zarfında ücretsiz faydalanabilecek.

YDÜ Sağlık ve Kondisyon Merkezi’nde dün KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz ve Merkez Müdürü Deniz Erdağ protokole imza attı. İmza töreninde YDÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur ve KTSYD Asbaşkanı Çelen Oben hazır bulundu.

KTSYD Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı imza töreninde bir konuşma yapan YDÜ Sağlık ve Kondisyon Merkezi Müdürü Deniz Erdağ, Kıbrıs Türk basınında özel bir yere sahip olan KTSYD ile tekrardan işbirliği yapmanın önemine değindi. Bu bağlamda 1 yıllık bir protokole imza attıklarını dile getiren Erdağ, spor yazarlarının merkezlerine sağlıklı bir yaşam için programlarına katılmalarını temenni etti.

KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz yaptığı konuşmada geçmişte merkez ile yapılan anlaşmanın yeniden hayata geçirildiğini belirtti. Kaçmaz, spor yazarlarının yoğun mesai içerisinde kendilerine de bu çağdaş tesiste zaman ayırmasının önemine değindi.

Kaçmaz ve Erdağ’ın protokole imza koymasının ardından Sağlık ve Kondisyon Merkezi birlikte gezilerek yapılan spor faaliyetleri ve verilecek hizmetler konusunda bilgi alındı.

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur