1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son günde üçüncülük
Son günde üçüncülük

Son günde üçüncülük

Avusturya Açık Darts Şampiyonası’nın son gününde sporcularımız çiftler kategorisinde bronz madalya kazandı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması, Avusturya’nın Viyana kentinde yapılan Uluslararası Açık Darts Turnuvası’nın son gününde kürsüye çıkmayı başardı. 

Uluslararası Darts Federasyonu tarafından düzenlenen ve Hotel Viyana South’ta gerçekleştirilen şampiyonanın Çiftler Turnuvası’nda Mustafa Behlül/Faik Amcaoğlu üçüncülüğü kazandı. 

Yarı finalde ilginç eşleşme
52 çiftin katıldığı şampiyonanın yarı finalinde ilginç bir durum yaşandı. Mustafa Behlül/Faik Amcaoğlu çifti, Cemal Gingi/Tanser Tilki çifti ile eşleşti. Maçı kazanan Behlül/Amcaoğlu çifti yarı finale kalırken, Turnuvanın ilk etkinliği olan ve geçtiğimiz Cuma günü yapılan Isınma Turu’nda gümüş madalya kazanan Cemal Gingi, Tanser Tilki ile birlikte katıldığı çiftler kategorisinde ayağında ilk sekize girmeyi başardı.

Behlül/Amcaoğlu üçüncü
Mustafa Behlül/Faik Amcaoğlu çifti yarı finalde İsviçre’den Junghansan/Kurecka çifti ile eşleşti. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçın son setinde Faik Amcaoğlu’nun iki oku yere düştü. Bu durum karşısında sayı üstünlüğünü eline alan İsveçli çifti maçı 4-3 kazandı.
Müsabakalar sonunda şampiyonada dereceye giren sporculara ödülleri Uluslararası Darts Federasyonu yetkilileri ile Avusturya Darts Federasyonu yetkilileri tarafından verildi.

Bu haber toplam 1306 defa okunmuştur