1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Siber “Eliz ile gurur duyuyoruz”
Siber “Eliz ile gurur duyuyoruz”

Siber “Eliz ile gurur duyuyoruz”

Cumhurbaşkanı Vekili, Meclis Başkanı Sibel Siber, eğitim ve tenis yaşamını İngiltere’de sürdüren Eliz Maloney Yorgancı’yı kabul etti

A+A-

Cumhurbaşkanı Vekili, Meclis Başkanı Sibel Siber, Avrupa ve dünyada katıldığı turnuvalarda birçok başarı ve ödül alan genç tenisçi Eliz Maloney Yorgancı’yı kabul etti.

Kabulde konuşan Meclis Başkanı Sibel Siber, Eliz ile gurur duyduğunu dile getirerek, başarılı sanatçı ve sporcuların ülke tanıtımı için “yumuşak güç” denilen gücü kullanmasının da önemini vurguladı.
Eliz Maloney Yorgancı’nın şimdiden çok iyi yerlere geldiğini ve daha da iyi yerlere geleceğine inandığını söyleyen Siber, Maloney’e hükümetin de her türlü imkanı sağlaması gerektiğini kaydetti.

Siber “Sizin gibi çocuklara ihtiyacımız var”
Meclis Başkanı Siber ayrıca, Eliz Maloney’in merhum Yusuf Yönlüer gibi bir hocanın öğrencisi olmasının da büyük bir şans olduğunu dile getirerek, “Bizlerin sizler gibi çocuklara ihtiyacı var, sizleri kutlarım” dedi.
Tenisçi Eliz Maloney de, Meclis Başkanı Siber Siber’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek dünyada bir numara olmayı amaçladığını söyledi.

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur