1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sherman için girişimler başlıyor
Sherman için girişimler başlıyor

Sherman için girişimler başlıyor

Çetinkaya, Sherman ile ilgili hazırladığı şikayet mektubunu önce Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na iletecek

A+A-

 

Necmi Belge

Çetinkaya, pasaportunu yenileyeceğini ileri sürerek Tanzanya’da Yanga SC takımına transfer olan Kpah Sherman ile ilgili hazırladığı şikayet mektubunu önce Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) iletecek. KTFF’den bir sonuç alınamaması halinde Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) kurucu üyesi olan sarı kırmızılı ekip, KOP kanadı ile söz konusu mektubu FIFA’ya iletmeyi planlıyor.

Önce KTFF, olmazsa KOP
Geçtiğimiz hafta pasaportunu yenileyeceği gerekçesiyle kulübü Çetinkaya’dan izin alarak adadan ayrılan Liberyalı forveti Kpah Sherman’ın, Tanzanya  Ligi takımlarından Yanga SC ile sözleşme imzalaması sarı-kırmızılılarda şok ve öfke yaratırken, Çetinkaya’nın bu transferi önce Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), daha sonra Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) aracılığıyla FIFA’ya şikayet çalışmalarının başladığı öğrenildi.

Sherman ile ilgili mektup hazırlandı
Konu ile ilgili olarak YeniDüzen’in sorularını yanıtlayan Çetinkaya başkanı Meriç Erülkü, bu konunda hazırladıkları mektubu bu akşam gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısının ardından, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na vereceklerini açıkladı.
Erülkü, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’undaki müracaatlarından sonuç alamamaları halinde, konuyu Çetinkaya’nın kurucu üye olduğu Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) üzerinden, FIFA’ya taşıyacaklarını söyledi.

Takımın durumu masaya yatırılacak
Başkan  Erülkü, YeniDüzen’in sorusu üzerine takıma yapılacak transferler ve teknik direktör konularının bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında görüşüleceğini ve alınacak kararların spor medyası ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur