1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sezonun başarısı bir maça bağlı”
“Sezonun başarısı bir maça bağlı”

“Sezonun başarısı bir maça bağlı”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Ahmet Soğukpınar, Yalova maçını kazandıkları taktirde Play-Off oynama haklarının kesinleşeceğini söyledi

A+A-

Kaan CESUR

K-Pet Birinci Lig’in son haftasında Yalova’yı konuk edecek olan Baf Ülkü Yurdu, maçı kazanarak Play-off vizesi almak istiyor. Takımın deneyimli teknik direktörü Ahmet Soğukpınar, “Bir sezonun başarısı bu maça bağlıdır” açıklamasını yaptı. Play-off oynamak için maçı kazanmak zorunda olduklarını belirten Soğukpınar, “Yalova’nın gücünü biliyoruz ve önlemlerimizi alacayız. Biz de ikinci devre iyi puanlar topladık. İlk devre 15 puan toplayabildik ve 14 gol atmıştık. Devre arasında katılan beş tane genç futbolcumuz ile yeni bir hava yakaladık ve ikinci devre 26 gol attık ve 21 puan topladık. İyi puanlar topladığımız belli bu maçı kazandığımız takdirde play-off oynama hakkımız kesinleşir” açıklamasını yaptı.

İki oyuncunun durumu belirsiz
Takımda iki tane sakat oyuncuları bulunduğu ve bunların İltaç ile Rıfat olduğunu belirten Soğukpınar, “Yalova maçında oynayabilmeleri şu an için zor ancak buna doktorumuzla maç günü karar vereceğiz” dedi. Taraftarlara da seslenen Soğukpınar, Play-off’ta 13 yıldır özlem duyduğumuz Süper Lig’e çıkma maçlarımızda taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bizi desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur