1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serüven başladı
Serüven başladı

Serüven başladı

SERHAN VE KASIM YOK... Bağımsız Federasyonlar Birliği, CONIFA tarafından Abhazya’nın Sukhum ve Garga şehirlerinde düzenlenecek olan Dünya Kupası 2016 mücadelesi için KKTC A Milli Futbol Takımı kafilesi dün adadan ayrıldı. Yorucu bir yolculuk geçiren kafil

A+A-

Ogün Genç KAÇMAZ - Okan KARADEMİR (KTSYD-ABHAZYA)

Abhazya’nın Sukhum ve Gagra şehirlerinde 29 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek CONIFA Dünya Kupası 2016 katılacak olan KKTC A Milli Futbol Takımı kafilesi, dün adadan ayrıldı.
İstanbul üzerinden Rusya'nın Krasnodar şehrine geçen kafile bugün kara yoluyla yorucu bir yolculuğun ardından Abhazya'nın Gagra şehrine ulaştı. Milli Takım Teknik Direktörü Turan Altay, futbolcuların yorgunluğunu dikkate alarak bugün yapılması planlanan antrenmanı iptal etti ve futbolculara istirahat verdi.

Serhan ve Kasım kadroda yok
Daha önceden açıklanan 23 kişilik milli takım kadrosunda yer alan Serhan Önet ve Kasım Tağman sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. 21 futbolcu, 6 teknik heyet, 3 hakem, 2 basın mensubu ve 3 yöneticinin bulunduğu 35 kişilik kafile Welness Park Hotel'de konaklayacak.

Açılış töreni bu akşam
12 ülkenin 4 ayrı grupta mücadele edeceği CONIFA Dünya Kupası 2016'nın açılış töreni bu akşam gerçekleşecek. Padania ve Raetia ile C Grubu'nda 2. tur vizesi arayacak millilerimiz gruptaki ilk maçında yarın saat 11.00'de Padania ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1459 defa okunmuştur