1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şeren ve Gözügüzel unutulmadı
Şeren ve Gözügüzel unutulmadı

Şeren ve Gözügüzel unutulmadı

8. Harbay Şeren ve 4. Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Turnuvası, Bafra Halk Plajı’nda gerçekleştirildi

A+A-

Mehmetçik Belediyesi ile Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği sponsorluğunda geleneksel olarak düzenlenen 8. Harbay Şeren, 4. Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün oynanan çeyrek final, yarı final ve final maçları ile tamamlandı.

Mehmetçik Belediyesi, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği, merhum Harbay Şeren’in ailesinin katkıları ile düzenlenen turnuvada 16 takım mücadele etti. Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı’nda gerçekleştirilen turnuvada tüm maçlar tek maç eleme sistemine göre oynandı. Yarı final maçlarında Kumyalı Arslanlar, Ardahan FC takımını 1-0, Yeni Boğaziçi Belediyesi, Yeşilköy Spor Kulübü’nü normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan maçta penaltı atışları sonunda 4-3 mağlup ederek finale yükseldi.

Şampiyon Y.Boğaziçi Belediyesi

Final maçı öncesinde bir dakikalık saygı duruşu sonrasında başlayan Yeni Boğaziçi Belediyesi, Kumyalı Arslanlar arasında oynanan final maçın normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlanırken maçı penaltı atışları sonunda 3-2 kazanan Yeni Boğaziçi Belediyesi şampiyonu oldu. Merhum Harbay Şeren ile merhum Ahmet Gözügüzel ailelerinin de izlediği ve iki gün süren 8. Harbay Şeren, 4. Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Turnuvası yanı sıra 9. Şeref Öğmen Plaj Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar ve sporculara ödüller Mehmetçik Çelebi Garden’da Mehmetçik Belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli ve merhumların aileleri tarafından verildi.

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur