1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı son nefeste: 2-1
Serdarlı son nefeste: 2-1

Serdarlı son nefeste: 2-1

K-Pet Süper Lig’in son hafta mücadelesinde Serdarlı konuk ettiği Lefke’yi son dakikada kaydettiği golle 2-1’lik skorla mağlup etti.

A+A-

Bu skor Serdarlı’nın Play-out dışında kalmasına yetmezken en azından Play-out maçlarına avantajlı bir puanla başlamasını sağladı.

Önemli anlar
Dk.12 Serdarlı’nın geliştirdiği hücumda Adeleke’nin pasında rakibini güzel bir çalımla geçen Ali Küçükoğlu düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0
Dk. 13 Serdarlı’nın gol sevinci bitmeden santra ile birlikte atağa kalkan Lefke’de Aykut’un derinleme pasında topla buluşan Cedric plase bir vuruşla topu ağlara yollayarak skora denge getirdi: 1-1

Dk. 43 Gelişen Lefke atağında Ali Özbahar’ın sağdan yaptığı ortaya ters bir kafa vuran Hasan Bahtıkara’nın vuruşu yandan dışarı gitti.
Dk.49 İkinci yarıya gol atmak için hızlı başlayan Serdarlı atağında Hasan Bahtıkara’nın pasında Adeleke’nin vuruşu yandan dışarı gitti.
Dk.78 Gol için Serdarlı kalesine baskısını arttıran Lefke’nin geliştirdiği atakta Smart’ın ceza sahası içinden attığı şut kaleci Çağatay’da kaldı.

Dk.90 Karşılaşmanın böyle sona ermesi beklenirken, Serdarlı atağında defanstan ileriye çıkan Hüseyin Taşçı’nın derinleme pasında topla buluşan Adeleke, topu biraz sürdükten sonra ceza sahası içinden attığı şutla topu sol alt köşeden filelere göndererek maçın sonucunu ilan etti: 2-1

Bu haber toplam 1190 defa okunmuştur