1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şenol için gözler yönetimde
 Şenol için gözler yönetimde

Şenol için gözler yönetimde

Küçük Kaymaklı’nın, Gençler Birliği oyuncusu Şenol Şöför için 40 bin Sterlin teklif ettiği öğrenildi. Bugün görüşecek olan Gençler Birliği yönetimi teklifi değerlendirme kararı aldı

A+A-

 

YENİDÜZEN (ÖZEL)

YENİDÜZEN’in dün ilk kez duyurduğu ve yeniden başlayan Şenol Şöför-Küçük Kaymaklı flörtü için dün iki kulüp yönetimi görüştü. Küçük Kaymaklı’nın henüz bu transferden vazgeçmediği netleşirken, son kupa şampiyonunun Gençler Birliği’ne Şenol Şöför için 40 bin Sterlin (yaklaşık 160 bin TL) teklif yaptığı öğrenildi. 

Şenol’un kaderi bugün belli olacak
Teklifi değerlendirmeye alan Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan’ın, Şenol için alınan teklifi takımının yönetim kuruluna sunacağı ve yönetimin kararına göre Şenol Şöför’ün geleceğine karar verileceği öğrenildi. Bugün gerçekleşecek olan Gençler Birliği yönetim kurulu toplantısında ‘Şenol Şöför konusunda’ nasıl bir karar çıkacağı merak konusu. Küçük Kaymaklı’nın, Gençler Birliği’nin vereceği karara göre transfer politikası belirleyeceği öğrenilirken, yeşil siyahlılar bu transferle ilgili yaptığı hamleden sonra beklemeye geçti.

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur