1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şampiyonluğa kilitlendik”
“Şampiyonluğa kilitlendik”

“Şampiyonluğa kilitlendik”

Yeni sezonda Kastamonuspor’da mücadele edecek olan Mustafa Yaşınses, kulübün sosyal medya sayfasına açıklamalarda bulundu

A+A-

Futbol hayatını Türkiye’de sürdürme kararı alan ve Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kastamonuspor’a transfer olan Mustafa Yaşınses, kulübün sosyal medya sayfasına röportaj verdi. Yaşınses “Kastamonuspor olarak şampiyonluğa kilitlendik” açıklamasında bulundu.

Kastamonu şehrini beklediğinden daha iyi bir şehir olarak bulduğunu söyleyen Yaşınses, takımda birçok yeni oyuncu olduğunu ancak bir aile ortamının ilk günden hissedilmeye başladığını belirtti.

“Umarım beklentileri karşılarız”
Kastamonu’da ilk günden itibaren çok iyi karşılandığını söyleyen yetenekli futbolcu “Umarım hem takımsal hem de bireysel olarak beklentileri karşılarız” açıklamasını yaptı.
Kastamonuspor ile Küçük Kaymaklı arasında kademe farkı olduğunu ve bunun kendisini nasıl etkileyeceği sorusu üzerine Yaşınses “Ben hedefleri olan biriyim. Bu durumda kademe farkını düşünmek yerine hem kendimi hem de Kastamonu'yu daha ileriye nasıl taşırım buna konsantre oluyorum” cevabını verdi.

“Herkes işin ciddiyetinde ve bilincinde”
Takım olarak hedefin şampiyonluk olduğunun hatırlatılması üzerine Yaşınses “Herkes işin ciddiyetinde ve bilincinde. Ekip olarak şampiyonluğa kilitlendik” dedi.
Kişisel hedefinin ne olduğu sorusuna ise Yaşınses “Hedefiz hiçbirşeyi başaramayız. Kastamonuspor’u seçmemin sebebi, hedeflerinin yukarısı olması” diye konuştu. Yaşınses son olarak gelecek yıl Türkiye’de kalıp kalmayacağı sorusuna ise “Hayat ne getirir, ne götürür bilinmez ama şimdilik buradaki başarıma odaklanıyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hazırlık maçlarında dikkat çekiyor
Öte yandan Kastamonuspor geçtiğimiz gün İstanbul Kastamonuspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0’lık skorla kazandı. Mustafa Yaşınses’in de forma giydiği karşılaşmada yetenekli futbolcu gol atmasa da oynadığı futbolla sahanın en iyilerinden olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 1390 defa okunmuştur