1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Yıldıray Fenercioğlu
Şampiyon Yıldıray Fenercioğlu

Şampiyon Yıldıray Fenercioğlu

7’nci Mehmetali Ergazi Turnuvası Halı Saha Anı Turnuvası tamamlandı

A+A-

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Mehmetali Ergazi Halı Saha Anı Futbol Turnuvası geçtiğimiz akşam oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Şampiyonluğu Yıldıray Fenercioğlu takımı elde etti.

Gazi Mağusa Belediyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendiği, merhum Mehmetali Ergazi’nin ailesinin katkıları ile gerçekleştirilen turnuva Dr. Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisinde yer alan halı sahada oynandı. Turnuvanın final maçında rakibi Dersanem Eğitim Merkezi’ni 8-4 mağlup eden Yıldıray Fenercioğlu takımı şampiyon oldu. Üçüncülük maçında Mağusa Basın takımı rakibi Famagusta United ekibini 7-3’lük skorla yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı.

Gol kralı Akay Toran

Turnuvada kaydettiği 17 golle Yıldıray Fenercioğlu takımından Akay Toran gol kralı olurken en centilmen takım ise Ergazi İçin Oyna ekibi oldu. Turnuvanın üçüncülük ve final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Mehmetali Ergazi’nin babası Hüseyin Ergazi, annesi Esen Ergazi, abisi Mustafa Ergazi, ablası Emine Çimen, yengesi Yüksel Ergazi, yeğeni Mehmetali Ergaiz ve Polis Müfettiği İlhan Kuş tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur