1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon MTG ve Denizli
Şampiyon MTG ve Denizli

Şampiyon MTG ve Denizli

A2 Ligleri’nde 26. hafta maçlarının ardından lig sona erdi. Birinci Lig’de daha önceden şampiyon olan Türk Ocağı’nın ardından Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü ve İkinci Lig’de Denizli son hafta maçlarını kazanarak şampiyon oldu

A+A-

Eren ŞİŞİK

A2 Ligleri’nde 26.hafta maçlarının ardından lig sona erdi. Birinci Lig’de daha önceden şampiyon olan Türk Ocağı’nın yanı sıra Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü ve İkinci Lig’de Denizli son hafta maçlarını kazanarak şampiyon oldu. Mağusa Türk Gücü rakibi, Mormenekşe’yi mağlup ederken, Denizli de Mehmetçik deplasmanından 3 puanla ayrılarak üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Şampiyon MTG
A2 Süper Lig’de 26.haftada oynanan müsabakalarda Mağusa Türk Gücü, deplasmanda Mormenekşe’yi 5-1 mağlup ederek 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Liderin en yakın takipçisi Yenicami, Küçük Kaymaklı’ya 2-0 yenilerek sezonu mağlubiyetle kapatırken, Hamitköy’de Çetinkaya’yı 3-0 mağlup etmeyi başardı. Cihangir, Doğan Türk Birliği’ni 4-3’le geçerken, Yalova takımı da Gençlik Gücü’nü gollü geçen maçta 5-4 mağlup etmesini bildi. Ligde Bostancı Bağcıl – Serdarlı ve Lefke – Yeniboğaziçi maçları oynanmadı.

Şampiyon Türk Ocağı galibiyetle tamamladı
A2 Birinci Lig’de 26.haftada oynanan müsabakalarda şampiyonluğunu daha önceden garantileyen Türk Ocağı, Düzkaya deplasmanından 4-0 galip ayrılırken, liderin en yakın takipçisi Gönyeli de Gençler Birliği’ni 10-0 mağlup ederek sezonu kapattı. Baf Ülkü Yurdu, Binatlı’yı 4-2 ile geçerken, Lapta da Ozanköy karşısında sahadan 5-1 galip ayrıldı.Ligde Dumlupınar, Akıncılar’ı 17-0 mağlup ederken Göçmenköy – Değirmenlik maçı da 2-2 sona erdi. Ligde Esentepe ile Türkmenköy arasındaki karşılaşma oynanmadı.

Denizli üst üste ikinci kez şampiyon
A2 İkinci Lig’de 26.hafta oynanan karşılaşmalarda Denizli, Mehmetçik’i 6-2 mağlup ederek üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti. Ligde Vadili, Görneç’i 4-2 mağlup ederken, Tatlısu da Karşıyaka karşısında 1-0 galip ayrıldı. Zümrütköy, Gaziköy karşısında 4-3 galip ayrılırken, Girne Halk Evi de Çayönü’nü 12-1 mağlup etmeyi. Dipkarpaz da Geçitkale’yi 4-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde Ortaköy ile Çanakkale arasında oynanması gereken karşılaşma da oynanmadı.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur