1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyolar Mağusa’da belli olacak
Şampiyolar Mağusa’da belli olacak

Şampiyolar Mağusa’da belli olacak

KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda son etab 2-3 Ağustosta gerçekleştirilecek

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen toplam 20 bin TL ödüllü KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda son ayak 2-3 Ağustosta düzenlenecek. KKTC Voleybol Federasyonu ve Gazi Mağusa Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek olan bu son etapta sezon şampiyonları belli olacak. Voleybol Federasyonu tarafından sezon öncesinde açıklanan program çerçevesinde ilk iki etabın tamamlanmasının ardından gözler  3. etap turnuvası olan Gazi Mağusa Belediyesi Turnuvası’na çevrildi. 2-3 Ağustos tarihlerinde Glapsides Plajı’nda gerçekleşecek olan Gazi Mağusa Belediyesi Turnuvası ile şampiyona tamamlanacak. KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonasında Sporcu Bireysel  Genel Klasmanı’nın belli olacağı sezonun son etabının çekişmeli geçmesi bekleniyor. Turnuva bayanlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Kayıtlar başlıyor
Şampiyonanın son etap turnuvası için sporcu kayıt işlemleri bugün başlıyor. Kayıt işlemleri 25 Temmuz Cuma günü saat 12.00’de bitecek. Turnuva için kayıt yaptırmak isteyen takımlar bu süre içerisinde Türk Bankası şubelerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Gelecek hafta bayram tatili olması sebebi ile kayıtlar 25 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Erkeklerde Kemal - Aliosman, kadınlarda Buğra- Merve zirvede
KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası son etabı öncesinde iki etap sonunda elde ettikleri puanlar ile kadınlarda Buğra-Merve ikilisi büyük ölçüde şampiyonluğu garantilerken, erkeklerde Kemal – Aliosman çifti son etapta finale yükselmesi halinde şampiyonluğunu kesin olarak ilan edecek. Erkeklerde şampiyonluğunun diğer iddialı iki takımı Umut - Ferdi ve Kemal – Devrim ikilisinin son etapta alacağı derece yanında Kemal – Aliosman çiftinin elde edeceği derece şampiyonu belli edecek. Son etap öncesi erkekler ve kadınlarda ilk 5 şöyle:

Erkekler
Aliosman (34 Puan)
Kemal Derebey (34 Puan)
Umut Aksular (31 Puan)
Ferdi Gürses (31 Puan)
Kemal Şah (30 Puan)
Devrim Alibaba (30 Puan)
Osman Çetintaş (24 Puan)
Cafer Duvarcı (24 Puan)
Girol Eryıldız (24 Puan)

Kadınlar
Buğra (36 Puan)
Merve (36 Puan)
Sıla (30 Puan)
Gözde (30 Puan)
Çisem (30 Puan)
Canan (25 Puan)
Ayşe (25 Puan)
Asena (25 Puan)

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur