1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sakatlardan kötü haber
Sakatlardan kötü haber

Sakatlardan kötü haber

Şampiyonluk adayı Lefke’de Kasım, Aykut, Kemal ve Rahmi’nin bugünkü Yenicami maçında oynayamayacak

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından Lefke’de tedavileri süren sakat futbolculardan sadece Ali Özbahar’ın Yenicami maçında forma giyebilme ihtimali bulunuyor. Haftanın karşılaşması gözüyle bakılan maç öncesi sakatlıklardan yana büyük sıkıntı yaşayan Lefke’de geçen hafta alınan Doğan Türk Birliği mağlubiyetinin de yaraları sarılmaya çalışılıyor.

En önemli eksik Kasım
Lider durumdaki Yenicami karşılaşması öncesi kadronun önemli isimleri Kasım Tağman, Aykut Esmerarslan, Kemal Solkanat ve Rahmi Çelik’in sakatlıkları sebebiyle Yenicami karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı. Dört oyuncunun yanı sıra geçen hafta Doğan Türk Birliği maçında sakatlanan Ali Özbahar’ın da durumunun belirsiz olduğu ve Yenicami maçında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Davulcu: “Takımda moraller bozuk”
Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Toygar Davulcu da sakatlıklardan ve son maçtaki mağlubiyetten ötürü takımda morallerin düşük olduğunu söyledi. Davulcu, kadrolarının dar olduğunu ve sakatlıklar sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Davulcu’nun zemin şikâyeti
Başarılı teknik adam ayrıca Yenicami maçının oynanacağı Güzelyurt Zafer Stadı’nın zemini ile ilgili de serzenişte bulundu. Aykut Esmerarslan’ın sakatlığının sebebinin Zafer Stadı’nın uzun çimleri olduğunu ifade eden Davulcu, “Umarım yetkililer buna bir çözüm bulmuş ve Yenicami maçına stadı hazırlamışlardır. Yoksa hem bizden hem de Yenicami’den futbolcuların sakatlanma riski yüksek.” diye konuştu.

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur