1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Safkan bir Kaymaklı yaratacağız”
“Safkan bir Kaymaklı yaratacağız”

“Safkan bir Kaymaklı yaratacağız”

Üç haftalık salon çalışmasının ardından sahaya inen Küçük Kaymaklı takımı dayanıklılık ve kuvvet çalışmaları yapıyor. Kaymaklı’da Vehbi Özerem altyapıdan faydalanacaklarını söyledi

A+A-

 

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz son iki sezon süper ligi ikinci olarak tamamlayan Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü futbol takımı 2015 - 2016 futbol sezonu için çalışmalara hız verdi.
Teknik Direktör Vehbi Özerem yönetiminde çalışmalarını sürdüren Küçük Kaymaklı takımı üç haftalık salon çalışmalarının ardından sahaya indi.
Temmuz ayı ortasında salonda yeni sezona merhaba diyen Küçük Kaymaklı, üç haftalık salon çalışmasının ardından sahaya inerek bir haftadır dayanıklılık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önümüzdeki hafta başından itibaren de sahada dayanıklılığın yanında kuvvet çalışmalarına da başlayacak olan yeşil siyahlıların, Ağustos ayının ortasından sonra hazırlık maçlarına başlayacağı öğrenildi.
Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan antrenman sahasında bir haftadan beridir çalışmalarını sürdüren Küçük Kaymaklı’da Teknik Direktör Vehbi Özerem, “Yeni sezonda; genç, koşan ve dinamik bir Kaymaklı izleyeceksiniz.”dedi.

Özerem, “Tüm futbolcular altyapıdan yetişti”
Küçük Kaymaklı’da geçtiğimiz sezon ortasından itibaren takımın başında Teknik Direktör olarak görev yapan Vehbi Özerem, “27 Temmuz’da üç haftalık salon eğitimini tamamladık ve artık sahaya inip dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarına başladık.”dedi.

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur