1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Prensipte anlaşıldı
Prensipte anlaşıldı

Prensipte anlaşıldı

Lefke’de yeni başkan Dr. Erkut Öner, bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında prensipte anlaştığı Teknik Direktör İltaç Karayel için onay isteyecek. Yeni sezon çalışmaları ise bayramın ardından hemen başlayacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz hafta Lefke Türk Spor Kulübü’nde gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da başkanlık koltuğunu Mehmet Akaçalı’dan devralan Dr. Erkut Öner bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında, İltaç Karayel’in takımı yeniden çalıştırması yönünde onay isteyecek. Yurt dışında bulunan ve dün gece adaya dönen Lefke kulüp başkanı Dr. Erkut Öner, bu akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısında, daha önce telefonla görüştüğü Teknik Direktör İltaç Karayel ile prensip anlaşmasına vardığını ve takımı yeniden Karayel’in çalıştırmasını istediğini yönetime iletip onay alacağı belirtildi.

Karayel, “Yabancılarla birlikte kadro korunacak”

Mehmet Akaçalı’dan kulübün başkanlığını devralan Lefke Kulüp Başkanı Dr. Erkut Öner, yurt dışına gitmeden önce kendisi ile görüştüğü ve yurt dışında bulunduğu süre içerisinde de telefon ile görüşmeye devam ettiğini belirten İltaç Karayel, “Kaldığımız yerden devam etmek için prensipte anlaştık” dedi. Karayel, “Lefke Kulüp Başkanı Dr. Erkut Öner ile prensip anlaşması sağladık, bu gece yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından onay alınacak ve bayram sonrası takımla birlikte çalışmak için zemin hazırlanacak” dedi.

İltaç Karayel, kulüp başkanı Dr. Erkut Öner ile varılan prensip anlaşmasında geçtiğimiz sezonun kadrosunu koruyup, yabancı oyuncuları tutmak ve bir iki nokta transfer yaparak üst sıraları zorlamak istediklerinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur