1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Piskobulu karar aşamasında
 Piskobulu karar aşamasında

Piskobulu karar aşamasında

Haziran ayında Olağan Genel Kurulu’nu yapacak olan Süper Lig temsilcilerinden Doğan Türk Birliği’nde başkan Bayar Piskobulu, yeniden başkanlık için henüz karar vermedi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon başında yaptıkları transferlerle sezona şampiyonluk parolası ile giren süper ligin Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde başkan Bayar Piskobulu, Haziran ayı ortalarında yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da başkan adayı olup olmayacağına henüz karar vermedi. Ülke futbolunun içinde bulunduğu durum karşısında zaman zaman çaresiz kaldığının altını çizen başkan Bayar Piskobulu, “O günkü şartlar ve durum neyi gösterir bilemem ancak şu an için yeniden başkan olup olmama konusunda karar vermiş değilim” açıklamasını yaptı.

Çekilmeyi düşünüyor
Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, Doğan sevgisinin babadan kalma bir sevgi olduğunu ve içindeki bu sevgi ile çok genç yaşlarda kulüpte yöneticilik yaptığını vurguladı. Bayar Piskobulu, DTB kulüp yöneticiliğinin 1994 yılında başladığını ve o günden bugüne kadar çeşitli yetkilerle yönetim kurulunda görev yaptığını, son dört yıldır da başkanlık görevini üstlendiğini söyledi. Yirmi iki yılı aşkındır DTB’de yönetici olarak görev yapan Bayar Piskobulu, bu durumun kendisinin ve arkadaşlarının çok zamanını aldığını ancak bundan da şikayet etmediklerini belirtti. Ancak Piskobulu, ülkenin içinde bulunduğu durumu karşısında, genelde spora, özelde futbola çok az bir değer verildiğini, verilen bu değerin ise kulüp yöneticilerinin yaptıkları çabanın çok altında kaldığı için “nereye kadar” diyerek çekilmek istediğini belirtti.

“Başkan olursam şampiyon olmadan şampiyonluk sözü kullanmayacağım”
Haziran ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a hazırlanan Doğan Türk Birliği Kulüp başkanı Bayar Piskobulu, gerek yönetici olarak, gerek son dört yıldır camianın başkanı olarak yaşadıklarını, gelecek için kendisine bir tecrübe olarak kabul ettiğini söyledi. Bayar Piskobulu, “Ola ki Haziran ayındaki genel kurulda yeniden kulübe başkan olursam, asla ve asla şampiyon olmadan ağzından şampiyonluk sözü çıkmayacak” dedi. Geçmişte bir kez yöneticilik yaptığı dönemde şampiyonluk sözünü sezon başı telaffuz ettiğini ancak o sezon takımın küme düştüğüne dikkat çerken DTB kulüp başkanı Bayar Piskobulu, “Bir de bu sezon başında da yine şampiyonluk lafı ettik, daha sonra takımı toparlamak için çok uğraştık” dedi.

“Başkan olursam aynı teknik heyetle çalışacağım”
Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, kulübe uzun yıllardır ana sponsor olan Aydoğan Grup’un sponsorluğunun devam edeceğinin müjdesini verirken, önümüzdeki hafta firma yetkilisi ile bir araya geleceğini ve geçmiş sezonu değerlendirip, önümüzdeki sezon için çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Bu bağlamda Haziran ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da bir başkan adayının çıkmasını temenni eden Piskobulu, kendisinin başkan olması durumunda ise geçmiş dönemlerde birlikte çalıştığı ve çalışmaktan mutlu olduğu teknik direktör Caner Oshan ve ekibi ile çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur