1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Panik yaparak hata yapmak istemiyoruz”
“Panik yaparak hata yapmak istemiyoruz”

“Panik yaparak hata yapmak istemiyoruz”

Süper Lig’in yeni ekibi Yalova, yerli ve yabancı transfer konusunda acele ederek hata yapmak istemiyor

A+A-

 

 

• KOLCU: “LİGE RENK KATMAK İSTİYORUZ”... Yalova’nın genç teknik adamı Derviş Kolcu savunma, ortasaha ve forvete takviyeler yapmayı düşündüklerini belirterek “Transferde panik yaparak hata yapmak istemiyoruz” dedi. Biri adada, diğeri Türkiye’de olmak üzere iki kamp düşündüklerini aktaran Kolcu, henüz kadronun tam olarak oluşmadığı için hedef söylemenin doğru olmayacağını ancak yeni sezonda lige renk katmak istediklerini belirtti

YENİDÜZEN Spor Servisi

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta yaptığı sezon açılışı ile başlayan Süper Lig’in yeni ekibi Yalova, yerli ve yabancı transferler konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bostancı ekibi, transfer konusunda aceleci davranarak hata yapmama düşüncesinde. Yalova’nın genç teknik adamı Derviş Kolcu, “Transferde panik yaparak hata yapmak istemiyoruz” derken, savunma, ortasaha ve forvete takviye yapmayı düşündüklerini belirtti.

Transfer konusunda çalışmalar sürüyor
Sezona hızlı bir şekilde merhaba dediklerini ve geçtiğimiz hafta ani bir sezon açılışı yaptıklarını belirten Derviş Kolcu, bu doğrultuda yerli ve yabancı oyuncu transferleri ile ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Takımın mevcut oyuncuları ile anlaşma sağlandığını dile getiren genç teknik adam, sezon açılışına dahil ettikleri yabancı oyunculardan memnun kalmadıklarını, özellikle bu hafta yabancı oyuncu konusunda somut adımlar atmayı düşündüklerini söyledi.

Kolcu: “Hata yapmak istemiyoruz”
Yabancı oyuncu uygulaması gereğince 3 yabancı oyuncunun 2 tanesini hücuma yönelik kullanabileceklerini belirten Derviş Kolcu, savunmaya yapmayı düşündükleri transferde Kıbrıslı Rum kontenjanı ve gündemde olan TC uyruklu oyuncu hakkını bu bölgede kullanma ihtimallerinin olduğunu söyledi. Ancak bu konuda henüz net bir durumun olmadığını belirten Kolcu, bütçe doğrultusunda panik yapmadan transferleri gerçekleştirmeyi planladıklarını, hata yapmak istemediklerini dile getirdi.

“Lige renk katmak istiyoruz”
Geçtiğimiz yıldan iyi bir takımları olduğunu ve bu takıma 3-4 yerli oyuncu takviyesi de düşündüklerini söyleyen Kolcu, oluşturulacak olan kadroya göre hedefin de şekilleneceğini, şu an için net bir hedefin söylenmesinin mümkün olmadığını belirtti. Kolcu, öncelikli hedeflerinin lige renk katmak olduğunu belirtirken, bu doğrutuda çalışmaların sürdüğünü aktardı.

İki kamp düşünülüyor
Hazırlık döneminde iki kamp yapmayı düşündüklerini belirten Derviş Kolcu, bu kampın bir tanesinin adada, diğerinin Türkiye’de olacağını söyledi. Kolcu, 5-7 Ağustos tarihlerinde 1. Etap kamp çalışmasını ülkemizde yapmak istediklerini belirtirken, 2. Etap Kamp çalışmasını ise 30 Ağustos – 4 Eylül tarihlerinde İzmit Kartepe’de yapacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur