1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Özverinin meyvelerini ligde toplayacağız”
“Özverinin meyvelerini ligde toplayacağız”

“Özverinin meyvelerini ligde toplayacağız”

Yabancı oyuncuların netleşmesi ile kadronun belirlendiğini açıklayan GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Mehmetali Özgürgün, takımının çalışmalarda sergilediği özverinin meyvelerini ligde toplayacaklarına inandığını belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden GAÜ Çetinkaya’da tüm çalışmalar şampiyonluk hedefi ile devam ediyor. İzmit Kartepe’de kamp çalışmasını tamamladıktan sonra salonda güç ve dayanıklılık çalışması yapan sarı kırmızılılar, hazırlık maçları ve taktiksel idmanlarla oyuncu ve takım performanslarının artması için çalışmaları yapıyor. GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmetali Özgürgün, şu ana kadar yapılan tüm çalışmalarda oyuncularının göstermiş olduğu özverilerden memnun olduğunu, bu özverinin meyvelerini lig içinde toplayacaklarına inandığını söyledi.

Özgürgün: “Yabancıların netleşmesi ile kadro belirlendi”
Geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya takımında forma giyen yabancı oyunculardan Barine Eko ve daha önce takımın formasını terleten Kpah Sherman ile devam etme kararı alan Mehmetali Özgürgün, bu iki oyuncuya alternatif olarak genç Batci ile antlaşma yaptı. Bununla birlikte GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Mehmetali Özgürgün “Takımın 10 numara oyuncuya ihtiyacı vardı, bunu da Kıbrıslı Rum Pavlos ile anlaşarak çözdük” dedi. Pavlos’un yetenekli ve deneyimli bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Özgürgün, “takımın aradığı özelliklerde bir oyuncudur” dedi. Pavlos ve diğer yabancı uyruklu oyuncularla birlikte yeni sezonda GAÜ Çetinkaya takımında mücadele edecek oyuncu kadrosunun da belirlendiğini belirtti.

“Sezona kadar hazırlık maçlarına devam edeceğiz”
Kartepe kampını tamamlayarak geçtiğimiz hafta yurda dönen GAÜ Çetinkaya’da kadronun belirlenmesi ile birlikte salon çalışmalarının yanı sıra maç kondisyonunun artması için hazırlık maçlarına da devam ediliyor. Sezona kadar iki gün ara ile hazırlık maçları yapacak olan GAÜ Çetinkaya’da teknik direktör Mehmetali Özgürgün, “Salonda yapılan çalışmalarda takım oyuncularının gücünü ve dayanıklılığını artırırken, sahada yaptığımız çalışmalarla da takım oyuncularının performanslarının artmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur