1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Özgüvenimiz yerinde”
“Özgüvenimiz yerinde”

“Özgüvenimiz yerinde”

Mormenekşe’de teknik direktör Eralp Şerifoğlu, Gönyeli maçı öncesi YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK

K- Pet Süper Lig’de ilk dört haftada büyük çıkış yakalayan ve dikkatleri üzerine çeken Mormenekşe’de Gönyeli karşılaşması için hazırlıklar sürüyor. Mormenekşe’nin tecrübeli teknik adamı Eralp Şerifoğlu zorlu maçla ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne konuştu. Şerifoğlu, Gönyeli’nin büyük bir camia olduğunu ancak maçı kazanmaları halinde kendileri açısından iyi bir tablo ortaya çıkacağını söyledi.
Geçen sezonun ikinci devresinde camia içerisinde bazı sıkıntılar yaşandığını ve bunun takımı olumsuz etkilediğini belirten Şerifoğlu, “Şu anda bu sıkıntıları yaşamıyoruz. Futbolcularımızın ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılıyoruz.”dedi. Futbolculara sundukları olanakları arttırmaları durumunda takımın daha da yukarıya çıkacağına inandığını ifade eden tecrübeli teknik adam, bu sezon kendi içlerinde bazı sorunları da bastırmayı başardıklarını söyledi.

“Son vuruşlardaki sorunu aşmaya çalışıyoruz”
Eralp Şerifoğlu, takımının ilk 4 haftadaki performansının iyi olduğunu ancak özellikle son vuruşlarda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Takımının pozisyon üretmekte sıkıntı yaşamadığının altını çizen Şerifoğlu, “4 hafta sonunda daha fazla gol adedine sahip olmamız gerekiyordu. Girdiğimiz pozisyon çok fazla ancak skora bunu yansıtmamız lazım.”diye konuştu. 

“Ahmet Demir ve Sami Yahat henüz istediğimiz seviyede değil”
Ahmet Demir ve Sami Yahat’ın henüz kondisyon olarak istedikleri seviyede olmadığına vurgu yapan Şerifoğlu, Kaan ve Cemil Awwad’ın hafta içerisinde bazı sağlık problemlerinden dolayı idmanlara katılamadığını belirtti.

“Gönyeli çok iyi direnç gösteren bir ekip”
Takımının antrenmanlarda keyifli ve moralli olduğuna vurgu yapan Eralp Şerifoğlu, Gönyeli’nin zor bir deplasman olduğunu ifade etti. Geçen hafta Küçük Kaymaklı karşılaşmasını talip ettiğini kaydeden Şerifoğlu, “Gönyeli’ye büyük saygı duyuyoruz. Çok iyi direnç gösteren bir ekip. Kaymaklı maçında da bunu gösterdiler.” ifadelerini kullandı. Şerifoğlu son olarak karşılaşmayı kazanmaları halinde kendileri açısından çok güzel bir tablo ortaya çıkacağını belirterek, özgüvenlerinin yerinde olduğunu ve maçı kazanmak için Lefkoşa’ya geleceklerini aktardı.

Bu haber toplam 1034 defa okunmuştur