1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özgürgün dönemi başladı
Özgürgün dönemi başladı

Özgürgün dönemi başladı

K-Pet Süper Lig’de 4 haftada 1 puan alan Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç ile yol ayrımına gidilmesinden sonra takımın başına getirilen Mehmetali Özgürgün dün takımı ile ilk çalışmasını yaptı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de 4 haftada 1 puan alan Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç ile yol ayrımına gidilmesinden sonra takımın başına getirilen Mehmetali Özgürgün dün takımı ile ilk çalışmasını yaptı. Özgürgün ilk çalışmasını Cihangir Antrenman Sahası’nda gerçekleştirirken çalışmayı kulüp başkanı Aytaç Karavezirler ve yöneticiler de takip etti. Özgürgün bir buçuk yıl Cihangir’i çalıştırdıktan sonra geçtiğimiz sezonun tamamlanmasının ardından takımdan ayrılmıştı. Birkaç aylık bir aranın ardından yeniden takımın başına getirilen Özgürgün’ün yardımcılığını Uğur Çorba yapacak.

Özgürgün: “El birliği ile Cihangir’i yukarılara taşıyacağız”
Takımı ile gerçekleştirdiği ilk çalışmada Yenidüzen’in sorularını yanıtlayan Özgürgün amaçlarının Cihangir’i el birliği ile yukarılara taşımak olduğunu kaydetti. Yabancı olmadığı bir yere geldiğini söyleyen Özgürgün “Amacımız Cihangir’i el birliği ile bulunduğu yerden yukarılara çıkaracağız. Zaten çok güzel tesis ve saha imkanı var. Bunları kullanmak istiyoruz” dedi. Önümüzdeki hafta Doğan Türk Birliği ile zor bir maça çıkacaklarını belirten Özgürgün “Doğan takım gibi takım. İşimiz zor ama başarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

“Çıkış dönemi yaşamak istiyoruz”
Görevden ayrıldığında takımda çok fazla bir değişiklik olmadığını, savunmada Nazım’ın bir eksiklik olduğunu söyleyen Özgürgün buna rağmen artı olarak Ertan, Chibuzor ve Özgür gibi tecrübeli isimlerin kadroda olduğunu söyledi. Özgürgün “Bu arkadaşlarla birlikte genç oyuncularımızı da takıma adapte edip iyi bir çıkış dönemi yaşamak istiyoruz. Çıkış dönemini de yaşayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Karavezirler: “Geçmiş geçmişte kaldı”
Özgürgün’ün ardından takıma hitaben bir konuşma yapan kulüp başkanı Aytaç Karavezirler Hasan Burgaç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini, geçmişin geçmişte kaldığını belirtti. Kalan 22 haftada ellerinden geleni yaparak istenilen noktaya gelmeye çalışacaklarını belirten Karavezirler bu konuda takıma güvendiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur