1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Oyuncularım beni gururlandırıyor”
“Oyuncularım beni gururlandırıyor”

“Oyuncularım beni gururlandırıyor”

Yenicami ile MTG’yi karşı karşıya getirecek U15 Finali öncesinde Yenicami Başkanı Kaan Kaner YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner, YENİDÜZEN Spor Servisi’ne karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, altyapı konusunda bir marka haline gelmiş olmanın verdiği mutluluğu fazlasıyla taşıdıklarını söyledi. Altyapı konusuna en başından beridir çok önem verdiklerini ifade eden Kaner, yatırımlarının da her geçen gün arttığını ve bunun da devam edeceğini belirtti. Kaan Kaner, “Bizim çok yetenekli oyuncularımız var, yetenekten öte karakterli oyuncularımız var. Beni en çok gururlandıran olay artık bu çocuklarımızın içinde Yenicami kültürünün olmasıdır.”diye konuştu.

İzlanda örneği
Futboldaki geleceğin çocuklardan geçtiğini ve bu tarz oyuncuların durumunun ülke futbolu adına çok önemli olduğuna vurgu yapan Yenicami Kulüp Başkanı, “Bugün İzlanda gibi bizimle aynı nüfusa sahip ülkenin yaptıkları ortada. Kurulan altyapının yanında fiziki altyapıları ve spora verdikleri önemle herkesin sempatisini kazanan bir ülke oldular.”dedi. U15 Ligi başladı başlayalı yalnızca 1 şampiyonluk verdiklerini ve geriye kalan tüm sezonlarda ipi önde göğüslediklerine vurgu yapan Kaner, “Bugün oynayacağımız maç her ne kadar yarışmacı bir ortamda olsa da, çocuklarımızın gelecekte neler yapabileceğini gösteren bir müsabaka olacaktır.”dedi.

“MTG bizim kardeş kulübümüzdür”
Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner, altyapı konusunda Yenicami’nin takındığı yolun özelde Yenicami’ye genelde ise ülke futboluna yönelik bir adım olduğunu ifade ederek, “Finaldeki rakibimiz Mağusa Türk Gücü bizim diğer kulüplerin de olduğu gibi kardeş kulübümüzdür. Onlar da altyapıya önem veren güçlü bir camia. Dilerim herkesin keyif alacağı ve zevk veren bir karşılaşma olur.”diye konuştu.

“Yenicami kültürünü taşıyanları izlemek ayrı mutluluk”
Kendi takımını gözlemlediğinde çok yetenekli oyunculara sahip olduklarını gördüğünü belirten Kaan Kaner, “Bizim çok yetenekli oyuncularımız var, yetenekten öte karakterli oyuncularımız var. Beni en çok gururlandıran olay artık bu çocuklarımızın içinde Yenicami kültürünün olmasıdır.”dedi. Kaner, kulüp adına bu kültürü çocuklara aşılamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, uzun yıllardır ekibi ile birlikte hayalini kurduğu projenin ilerlediğini görmesinin ve Yenicami kültürünü taşıyan oyuncuları izlemenin ayrı bir mutluluk verdiğini kaydetti.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur