1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önetler formayı giydi
Önetler formayı giydi

Önetler formayı giydi

Doğan Türk Birliği’nin Yenicami’den transfer ettiği Serkan ve Serhan Önet kardeşler dün yeni takımlarına resmi imzayı attı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği, Yenicami’den Serkan Önet ve Serhan Önet’e resmi imzayı attırdı. Önet kardeşler dün akşam üzeri yeni takımları ile ilk antrenmanlarına çıktılar. Bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında dün iki futbolcunun bonservisleri Yenicami’den alındı. Öğleden sonra Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) gelen Serhan ve Serkan Önet, kendilerini Doğan Türk Birliği futbolcusu yapan imzayı attılar ve yeni takımlarının formasını giydiler. Futbolcular daha sonra yeni takımları ile ilk çalışmalarını dün akşam üzeri gerçekleştirdiler.

Piskobulu: “Yabancı yerine Serkan ve Serhan’ı aldık”
Doğan Türk Birliği başkanı Bayar Piskobulu YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada yabancı futbolcu almak yerine Serhan ve Serkan Önet’i kadrolarına dahil ettiklerini ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki yıldır transfer yapmadıklarını hatırlatan Piskobulu, Serhan ve Serkan ile kulüpleri Yenicami’yle bağlarını koparacaklarını duyduktan sonra ilgilendiklerini söyledi. Bütçeleri çerçevesinde yabancı futbolcu almak yerine Serhan ve Serkan’ı transfer ettiklerini belirten Pisobulu, teknik direktör Caner Oshan ile de görüştüklerini aktardı.

“Kaleci transferi düşünmüyoruz”
Ahmet Coşkun’un transferi ile ilgili de konuşan Piskobulu, tekliflerini Küçük Kaymaklı’ya ilettiklerini söyledi. Piskobulu, Ahmet Coşkun’un transferinin büyük oranda olabileceğini ancak olmaması halinde de bir yabancı futbolcu alabileceklerini sözlerine ekledi. Kaleci transferi söylentilerine de cevap veren Piskobulu, bu bölgeye transfer düşünmediklerini, ayrıca yeni sezon hedeflerinin ilk 5 olduğunu belirtti.

Önet: “Çok düşünmeden kabul ettik”
Transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Serkan Önet, kendilerine gelen teklifi çok düşünmeden kabul ettiklerini dile getirdi. “Doğan Türk Birliği yöneticilerine ve başkanına, takımda bizi görmeleri adına gösterdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz” diyen Serkan Önet “Doğan Türk Birliği camiası 3-4 yıldır yeni bir yapılanma içerisine girip çok değerli bir kadro oluşturdu. Bunun da taçlandırılmasını yapmak istiyorlar. Bizi takımda görmek istediklerini ilettiler ve biz de açıkçası çok düşünmeden kabul ettik” şeklinde konuştu.

“Burada bırakma durumumuz olabilir”
“Umarım onların istekleri doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapıp, inşallah beklenen başarıyı sağlamak için gerekli gayreti gösteririz ve bunu da başarırız” diyen Önet, Doğan Türk Birliği’nde futbolu bırakma durumunun söz konusu olabileceğini belirtirken “Birkaç yıl Doğan Türk Birliği’nde olacağımız kesin ama bu işler tabi ki kısmettir. Burada futbolu bırakma durumumuz söz konusu olabilir” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1557 defa okunmuştur