1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Önemli olan bundan sonrası”
 “Önemli olan bundan sonrası”

“Önemli olan bundan sonrası”

5. hafta maçında Mehmet Bolkan yönetiminde ligdeki ilk galibiyetini alan Türk Ocağı’nda hedef Binatlı maçını da kazanıp ikide iki yapmak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ligin ilk 4 haftasında puan alamayan Türk Ocağı, ilk puanlarını 5’inci haftada hanesine yazdırdı. Yaşadığı teknik adam değişikliği sonrasında göreve Mehmet Bolkan’ı getiren sarı siyahlılar, Dumlupınar karşısında 4-0’lık skorla sezonun ilk galibiyetini aldı. Golcü oyuncu Ertaç Taşkıran’ın kaydettiği 4 golle galip gelen Ocak, moral ve motivasyonunu arttırırken kendine güvenini de yerine getirdi. Takımın yeni teknik patronu Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada, oyuncularının kaliteli oyuncular olduğunu, ancak oynanan dört haftada alınan kötü sonuçlar sonunda özgüvenlerini kaybettiklerini söyledi.

Bolkan: “Oyuncular istediklerimizin fazlasını yaptı”
Dumlupınar maçı öncesi Türk Ocağı oyuncularının moral ve motivasyonun olmadığını, bununla birlikte özgüvenini kaybetmiş bir takım görünümünde olduğunu belirten Teknik Direktör Mehmet Bolkan, “Oyunculara Dumlupınar maçının ligdeki ilk maçları olduğunu düşünerek karşılaşmaya çıkmalarını ve verilen direktifler doğrultusunda sahada yapılması gerekeni yaparak galibiyetle ayrılmalarını istedim” dedi. Bolkan, “Sağ olsun çocuklar tüm dediklerimizi, hatta ve hatta fazlasını da yaparak Dumlupınar karşısında farklı bir skorla camiaya üç puanı armağan etmişlerdir” dedi. Dumlupınar galibiyetinin iyi bir başlangıç olduğunun altını çizen teknik direktör Mehmet Bolkan, “Önemli olan bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda ne yapacağız, onun için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Bu galibiyet Binatlı galibiyeti ile anlam kazanır”
“Dumlupınar galibiyetinin anlam kazanması için, Binatlı deplasmanından mutlak galibiyetle dönmemiz gerekir” diye açıklama yapan Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, dün itibarı ile bu maçın hazırlıklarınıa başladıklarını ve maç günü de dahil olmak üzere idmanlarını sürdüreceğini söyledi. Bolkan, Binatlı’nın da kendileri gibi çıkışta olan Gençlik Gücü karşısında galip gelerek moral ve motivasyonunu arttırdığını, ancak her şeye rağmen karşılaşmadan galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur