1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak ikinci yarıya hazır
Ocak ikinci yarıya hazır

Ocak ikinci yarıya hazır

Ara transfer döneminde takıma yapılan takviyelerin ardından hazırlık dönemini noktalayan Türk Ocağı, bugün oynayacağı Mormenekşe maçı öncesi kampa girdi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e şampiyon olarak yükselen ancak ilk yarıda istediği sonuçları elde edemeyerek devre arasına 11’inci sırada giren Türk Ocağı, kötü gidişatı ikinci yarıda değiştirme amacında. Bu doğrultuda ara transfer döneminde takıma ihtiyaçlar doğrultusunda takviyeler yapılırken, yabancı oyuncular da değiştirildi. Bugün birebir rakibi konumunda bulunan Mormenekşe ile Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Türk Ocağı’nda amaç ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak. İkinci yarının ilk karşılaşması öncesi Türk Ocağı tam kadro olarak dün Malpas Otel’de kampa girdi. Yöneticilerin de yakından ilgilendiği takımla yurt dışından dönen başkan Fahri Altınör de bir araya geldi.

Altınör: “Hedef alttan kurtulma değil, üst sıralara oynamak olmalı”
YENİDÜZEN’in ziyaret ettiği kampta takımın teknik sorumlusu Rıza Erseven, yönetime ara transfer döneminde istenilen tüm oyuncuları aldığı için teşekkürlerini iletirken, amacın ikinci yarıda farklı bir Türk Ocağı izletmek olduğunu kaydetti. Başkan Fahri Altınör ise oluşturulan bu kadronun hedefinin alt sıralardan kurtulma mücadelesi vermek yerine üst sıralara oynamak olması gerektiğine vurgu yaptı. Kupa 2’nci turunda Gençlik Gücü karşısında elde edilen galibiyetler sonrası Türk Ocağı, kupada da gidebileceği yere kadar gitme hedefinde.

Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur