1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak Ertaç’la güldü: 0-1
 Ocak Ertaç’la güldü: 0-1

Ocak Ertaç’la güldü: 0-1

Süper Lig’de Türk Ocağı Mormenekşe deplasmanında üç puanı tek golle aldı

A+A-

MORMENEKŞE 0-1 TÜRK OCAĞI

Stat: Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı

Hakemler
Osman Özpaşa*
Mehmet Ekşici*
Mehmet Tarım*

Sarı kartlar: Dk.37 Hüseyin Özbaysal, Dk. 45+2 Yusuf Beyazi(Mormenekşe ) - Dk. 24 Chukwuemeka Uzokwe, Dk.44 Muhammed Ali Uçar (Türk Ocağı)

Gol: Dk.15 Ertaç Taşkıran (Türk Ocağı)

Mormenekşe
Devrim Tuna*
Hüseyin Özbaysal*
(Dk. 58 Fetin**)
Yusuf Beyazi*
Hasan Mani*
(Dk.70 Sabri*)
Ali Bayır*
(Dk 72 S.Yahat*)
Can Özsoy*
Nana Akomeah*
Ole Ezumezu*
Kaan Güder*
Cemil Awwad*
Abdullah Atma*

Türk Ocağı
Cenk Yılmaz**
Yunus Emre İleli**
Mustafa Ercan**
Salih Say**
Kaan Arsu***
Muhammed Uçar**
James Obongha**
Deniz Kibar**
(Dk.68 Mehmet U.*)
(Dk.87 M.Akış*)
Burak Sarıkaya***
C.Uzokwe***
Ertaç Taşkıran**
(Dk.74 İsmet D.*)

K-Pet Süper Lig’de ikinci devrenin ilk haftasında ligde kümede kalma mücadelesi veren Mormenekşe ile Türk Ocağı karşı karşıya geldi. Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan maçta kazanan 1-0’lık skorla konuk Türk Ocağı takımı oldu. İkinci devreye yaptıkları transferlerle giren her iki ekibin mücadelesinde sarı siyahlılara galibiyeti getiren golü maçın ilk bölümünde Ertaç Taşkıran kaydetti.

MAÇIN HİKAYESİ

Rüzgârlı bir havada oynanan maça her iki takımda istekli çıkmıştı. Her iki kalede yaşanan net gol pozisyonları gollü bir maçın habercisi gibiydi. Ancak maç beklenildiği gibi gollü geçmedi. Maçın 15.dakikasında gelişen Türk Ocağı atağında, ofsayt tartışmalarının yaşandığı bir pozisyonda,  sağ kanattan çizgiye inen Deniz Kibar, topu sert ve yerden bir vuruşla ortaya çevirdi. Uzak kale direğinde topla buluşan Ertaç Taşkıran, tek vuruşla topu ağlara göndererek Türk Ocağı’nı deplasmanda 0-1 öne geçirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Türk Ocağı’nda Uzokwe’nin etkili oyunu Mormenekşe’yi zorlarken, 57.dakikada bu oyuncunun boş kaleye yaptığı vuruşu kale çizgisinden çıkaran Yusuf Beyazi, takımını bir golden kurtarmayı başardı. Son anları heyecan içinde geçen maçta başka gol sesi çıkmayınca konuk ekip sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

 

MAÇIN YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur