1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de değişim rüzgarları
MTG’de değişim rüzgarları

MTG’de değişim rüzgarları

Takımları Tanıyalım…

A+A-

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 7’nci sırada tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nde yaz dönemi hareketli geçti. 2013 – 2014 futbol sezonunu kötü bir şekilde açan ancak toplarlanarak Play-out potası dışında sezonu tamamlayan MTG, yeni sezon öncesi sıkıntı yaşadı. Yönetimde yaşanan sorunların ardından Ağustos ayı içerisinde yeni başkan ve yönetimini belirleyen Mağusa ekibi, çalışmalarına da diğer takımlara göre çok geç başladı. Şükrü Şemmedi’nin başkan seçilmesi sonrası vakit kaybetmeden sezon öncesi hazırlık çalışmalarına ağırlık veren MTG, takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Ali Oraloğlu’na emanet etti.

A takım kadrosuna geçtiğimiz yıl A2 Ligi şampiyonu olan takımından takviyeler yapan sarı yeşilli ekip, bununla birlikte Hüseyin Kayalılar’ı bünyesine kattı. Kadir Hakel ve Julius Conteh gibi futbolcular takımdan ayrıldı. Kısa süre içerisinde bir değişim rüzgarına maruz kalan Mağusa Türk Gücü, yeni sezonda yine zoru başarma hedefinde. Gençleşen kadrosu ile ligde mücadele edecek olan Doğu ekibi bakalım, yeni görünümü ile ligde neler yapabilecek.

-----------------------------------------

Şemmedi: “Kulübü daha iyi yerlere getireceğiz” 

Mağusa Türk Gücü’nde gerçekleşen genel kurul ile başkanlığa seçilen Şükrü Şemmedi yeni bir sistem ve prensiple camiayı toparlayacaklarını belirtti. Yenidüzen’e daha önce açıklamalarda buluna Şemmedi Mağusa Türk Gücü’ne gönül veren herkes ile adım adım çalışıp, daha iyi yerlere geleceklerini ve yeşil sarılı layık olduğu şekilde yöneteceklerini kaydetti.

Oraloğlu futbolcularından memnun 

Yeni sezonda da takımın başında yer alacak olan Teknik Direktör Ali Oraloğlu, futbolcularının arzulu ve istekli bir şekilde çalışmalara tam kadro katıldığına işaret ederken, “Futbolcularım da bir gecikmişlik olduğunun farkındadır. Ancak biz bunu daha çok ve daha istekli bir şekilde çalışarak kapatacağımıza inanıyoruz” dedi. Yönetimin de yanlarında olduğunu belirten Oraloğlu çalışarak eksiklerini gidereceklerini ve bu eksikleri minimuma getireceklerini belirtti.

***

Mağusa Türk Gücü’nün 2014-2015 sezonu kadrosu

Kaleciler
Fikri Kahraman
Uygar Üngör
Erol Kahraman

Savunma
Lewis Mike
Reşat Özbilgen
Ayer Delideniz
Zeki Taçsoy
Olgun Tekbıyık
Berk Türsan
Ömer Depreli

Orta Saha
Nurettin Gecekuşu
Sami Ergazi
Erol Aksunlar
Cemal Astan
Hüseyin Kayalılar
Hakan Uluçağ
Aziz Duyuran
Mehmet Göreli
Enver Aydınsoy
Mahmut Altınay

Forvet
Hasan Göray
Uğur Gök
Osman Çobanoğlu
Hasan Büke
Pele

***

Gidenler
Kadir Hakel
Mehmet Göktaş
Eray Akten
Julius Conteh

Gelenler
Hüseyin Kayalılar
Ömer Depreli
Pele

Mağusa Türk Gücü’nün ilk devre fikstürü
1. hafta: K.Kaymaklı (D)
2. hafta: Mormenekşe
3. hafta: Gönyeli (D)
4. hafta: Lapta
5. hafta: Serdarlı (D)
6. hafta: Çetinkaya
7. hafta: B.Bağcıl (D)
8. hafta: B.Bağcıl
9. hafta: Doğan T.B. (D)
10. hafta: Yenicami
11. hafta: G.Birliği (D)
12. hafta: Y.Boğaziçi
13. hafta: Cihangir (D)

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur