1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Motivasyonumu kaybettim”
“Motivasyonumu kaybettim”

“Motivasyonumu kaybettim”

İbrahim Çıdamlı’nın Kastamonuspor’a gidişini Bostancı Bağcıl Spor Kulübü Başkanı Hasan Besim gazetemize değerlendirdi.

A+A-

YENİDÜZEN spor Servisi

K-Pet Süper Lig takımlarından Bostancı Bağcıl’ın yıldız futbolcusu İbrahim Çıdamlı’nın Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kastamonuspor’a gidişini Bostancı Bağcıl Spor Kulübü Başkanı Hasan Besim gazetemize değerlendirdi.
Besim, İbrahim Çıdamlı’nın kedisini önceki akşam arayarak takımdan ayrılacağını ve Türkiye’ye gideceğini söylemesinin ardından tüm motivasyonunu kaybettiğini dile getirdi

Besim “Futbolcular inşallah başarılı olurlar”

Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim yaptığı açıklamada kendisinin dileğinin Yaşınses gibi, Musa’nın da, Çağrı’nın da, Adil’in de ve İbrahim’in de gittikleri yerde başarılı olmaları olduğunu belirtirken, “Sistemsizlik içinde olan futbolumuzda, futbolcular kendilerine bir umut olarak çıkış yolu arıyorlar ve bu çıkış yolunu şimdilik Türkiye ‘BAL’ liginde gördüler” dedi. Hasan Besim, konu ile ilgili olarak ise kulüplerin bu sistemsizlik içinde uğraşmaya devam ettiğini söyledi.

“Derdimizi anlatacak bir yetkili yok”

Hasan Besim, İbrahim Çıdamlı’nın gidişi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta toplanan Kulüpler Birliği Olağan Üstü Genel Kurulu’nda konuşan Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, konunun KKTC ve TC yetkililerine anlatıldığını, en geç bir hafta içinde cevap geleceğini söyledi. Ancak olayın üzerinden 15 gün geçti hiçbir gelişme yok. Şimdi de benim futbolcum gitti” açıklamasını yaptı.
Besim, dün futbol federasyonuna gittiğini ancak kendisini kimsenin kaale almadığını gördükten sonra isyan ettiğini söyledi.  Besim “Ancak isyanım giden futbolculara değil, isyanım derdimizi anlatacak bir federasyon başkanının, bir yetkilinin olmamasıdır” dedi.

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur