1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe’de keyifler yerinde
Mormenekşe’de keyifler yerinde

Mormenekşe’de keyifler yerinde

Kötü bir sezonun ardından, yeni sezonun ilk maçında Binatlı’yı mağlup eden Mormenekşe’de yüzler gülüyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz yıl kötü bir sezon geçirerek son haftalarda ligde kalmayı başaran Mormenekşe, yeni sezona sıkıntılarla hazırlanmasına rağmen ilk haftada elde ettiği Binatlı’yı galibiyeti ile moralini oldukça yükseltti. Mormenekşe Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, gazetemize yaptığı değerlendirmede “Camia olarak böylesi bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz” dedi.

“Maçı, 1-0 mağlubiyetten, 3-1 galibiyete taşıdık”
Mormenekşe Camal Balses Stadı’nın bakıma alınması nedeni ile Binatlı karşılaşmasını Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynayan Mormenekşe’de Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Daha maçın başında Binatlı gibi güçlü ve hedefleri olan bir takım karşısında 1-0 mağlup duruma düşeceksiniz. Daha sonra ortaya koyduğunuz futbol anlayışı ile sahadan 3-1 galip ayrılarak önemli üç puanın sahibi olacaksınız. Bu hiç de kolay bir iş değil. Tüm oyuncularımı yürekten kutlarım” diye konuştu. Elde edilen bu galibiyetle takımına artı bir moral kaynağı olduğunun altını çizen Kahraman, “Daha henüz ligin başı ve daha oynanacak onlarca karşılaşma var. Gevşememeliyiz, hatta daha çok çalışmalıyız” dedi.

Üç önemli eksik
Alınan galibiyetin sorumluluklarını daha da artırdığını belirten Kahraman, Pazar günü geçtiğimiz sezonun şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve bu önemli karşılaşmadan puanla dönmenin hesaplarını yaptığını söyledi. Kahraman, Mağusa deplasmanında David Anna’nın kaburgaları, Fetin Beyitoğulları’nın ayağı ve Süleyman Devecioğlu’nun da elinin kırık olmasından dolayı üç önemli oyuncudan yoksun olarak mücadele edeceğini açıkladı.

“Yine 11 kişi mücadele edeceğiz”
Eksiklere rağmen MTG karşısına yine 11 kişi çıkacaklarının altını çizen Mormenekşe Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, takımının tecrübeli oyunculardan kurulu olduğunu, Mehmet Fuat, Ali Bayır gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Sami Yahat ve Yusuf Beyazi gibi mücadele gücü yüksek oyuncularının olduğunu vurguladı. Kahraman, “Geçtiğimiz haftanın iyi isimlerinde Lawrence Nduga’nın sahada göstereceği performans neticesinde evimize elimizin boş dönmeyeceğine inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur